Η… πολιορκία της ωραίας Ελένης !

Η… πολιορκία της ωραίας Ελένης ! | tlife.gr

Και ενώ όλοι θεωρούν κάτι παραπάνω απο βέβαιο πως η Ελένη Μενεγάκη θα παραμείνει κι αυτή την χρονιά στον Alpha ,αίφνης κυκλοφόρησε μία φημολογία, πως τα πράγματα μπορεί να μην γίνουν κι ακριβώς έτσι. Αίφνης κυκλοφόρησε μία φημολογία κι άρχισε να εξαπλώνεται με ταχύτητα φωτός ,πως η γνωστή παρουσιάστρια δέχεται στενή …μεταγραφική πολιορκία ,γεγονός που την έχει βάλει σε σκέψεις.

Ναι, σύμφωνα με αυτή την φημολογία ,λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη φέρεται να πολιορκείται και μάλιστα στενά απο υψηλό διοικητικό στέλεχος του Mega, προκειμένου η νέα τηλεοπτική χρονιά να την βρει σε καινούργια τηλεοπτική στέγη. Η οικοδέσποινα του «Καφέ με την Ελένη» ,εδώ και περίπου πέντε χρόνια που αποφάσισε να κλείσει πίσω της την πόρτα του ΑΝΤ1 και να επιχειρήσει να κάνει το επόμενο τηλεοπτικό βήμα στην καριέρα της ,αρκετές είναι οι φορές που έχει δει τους ανθρώπους του Μεγάλου Καναλιού να της χτυπούν την πόρτα. Ποτέ ,όμως, μέχρι σήμερα δεν έχουν φτάσει στο σημείο να δώσουν τα χέρια.

Τώρα ,λοιπόν, για ακόμα μία φορά λέγεται πως η Ελένη Μενεγάκη αποτελεί τον …μεγραφικό στόχο του Mega, ενόψει νέας σεζόν. Βλέπετε, είναι ένα πρόσωπο που η λάμψη του ταιριάζει στο προφίλ του Μεγάλου Καναλιού και απο το οποίο αναμφισβήτητα μπορούν να περιμένουν πολλά. Αλλωστε, – αν είναι όντως έτσι τα πράγματα – , φέτος το κανάλι της Μεσογείων χρειάζεται την Ελένη πιο πολύ απο ποτέ, μιας και η πρωινή, ψυχαγωγική του ζώνη, εξακολουθεί να είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, το οποίο πρέπει να βρει την λύση του.

Φυσικά αν η Ελένη πάει όντως Mega, υπάρχουν σκέψεις να μην αξιοποιηθεί στο πρωινό, αλλά να κάνει την εμφάνισή της στους δέκτες μας βράδυ, παρουσιάζοντας ένα σούπερ ,γκλάμουρους σόου, κάνοντας ουσιαστικά την ανατροπή, αφού ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει επιχειρήσει να δοκιμάσει την τηλεοπτική της και στο prime time και ας την …θερμοπαρακαλούν στον Alpha, όπου σημειωτέον ο όρος για βραδινό, υπάρχει και μέσα στο συμβόλαιο που έχει υποράψει και βρίσκεται σε ισχύ.

Τώρα που είπα Alpha, θα μου πείτε καλά όλα αυτά, τι γίνεται όμως με το εν ΄λόγω συμβόλαιο που έχει με το κανάλι της Κάντζας ; Ε, τι να γίνεται; Βράζει και χύνεται ! Η ωραία Ελένη μπορεί να έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον Alpha ,όμως, το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ακριβώς πριν απο δύο χρόνια τέτοια εποχή , ήταν 2+1 . Πράγμα που σημαίνει ; Δεσμευόταν με το κανάλι για δύο χρόνια συνεργασίας και η τρίτη σεζόν θα έμπαινε σε ισχύ, αν και εφόσον το ήθελαν και οι δύο πλευρές.

Αυτή η χρονιά που θα ξεκινήσει για τον «Καφέ με την Ελένη» θα είναι η τρίτη χρονιά του συμβολαίου, οπότε αν η Ελένη έχει κέφι για …τηλε-περιπέτειες και …τηλε-απιστίες ,μία χαρά μπορεί να κάνει το Megaλο της βήμα. Βέβαια ,για να μας προκύψει αυτή η μεταγραφή – βόμβα , οφείλω να σας ομολογήσω πως το κόβω κομματάκι δύσκολο, γιατί η τηλεοπτική ιστορία έχει αποδείξει πως η Ελένη Μενεγάκη ,τηρεί πάντα τα συμβόλαια που υπογράφει όχι απλώς μέχρι τέλους, αλλά μέχρι και την τελευταία τους μέρα, μέχρι και το τελευταίο τους λεπτό. Ποτέ δεν έχει κάνει πρόωρα την …τηλε-επανάστασή της ,οπότε γιατί να το κάνει και τώρα ;

Ετσι κι αλλιώς, η τηλεοπτική σεζόν 2010-2011 θα είναι μία σεζόν αρκετά φτωχή, αλλά και δύσκολη ,οπότε δεν ενδείκνυται για τηλε-μετακινήσεις και τηλε-επαναστάσεις. Οι σίγουρες και δοκιμασμένες λύσεις και συνεργασίες ,είναι σαφέστατα ασφαλέστερες.

Οσο για το τι λένε στο Mega για όλα αυτά ; Ως συνήθως σφυρίζουν επισήμως αδιάφορα ! Αλλωστε, το Μεγάλο Κανάλι ποτέ δεν ήταν ένα κανάλι το οποίο άφηνε να διαρρεύσουν προκαταβολικά και πρόωρα τα σχέδια που κατέστρωνε για το πρόγραμμά του.

READ more