Η πρεμιέρα της Ναταλίας στον Alpha! Tι είπε για τους συνεργάτες που αποχώρησαν

Πρεμιέρα σήμερα για την εκπομπή Μες στην Καλή Χαρά. Με ανανεωμένο σήμα αρχής και με μικρές αλλαγές στο στούντιο, η Ναταλία Γερμανού καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό λέγοντας: Καλωσήρθατε στην 5η σεζόν του Lost!

Όσοι επιζήσαμε στο Μες στην Καλή Χαρά υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να είμαστε η καλύτερη παρέα σας για τα Σαββατοκύριακα. Σ’ Αυτήν εδώ την εκπομπή δεν κάνουμε θαύματα, ούτε πιστεύουμε ότι πάμε τον πολιτισμό ένα βήμα μπροστά, ούτε ότι μπορούμε να είμαστε η λύση γι’ αυτές τις πάρα πολύ σκληρές εποχές που ζούμε. Αυτό που θα προσπαθήσουμε είναι να σας χαρίσουμε ένα χαμόγελο.

H Nαταλία, αστειεύτηκε με την έλευση στο studio, του Πάνου Σταματόπουλου μετά την περσινή του αποχώρηση, λέγοντας, ότι αν περνούσε από το χέρι της θα έφερνε πίσω το Σισάκι…

Δες στο zappit το βίντεο της έναρξης

Πριν παρουσιάσει τους νέους της συνεργάτες, η Ναταλία Γερμανού μίλησε και για τους προηγούμενους, λέγοντας χαρακτηριστικά: Δεν θα είμαι μόνη. θα έχω μια καταπληκτική παρέα και αυτή τη χρονιά. γιατί και τις προηγούμενες χρονιές αισθάνομαι ότι είχα πολύ καλή παρέα και πολύ δυνατή ομάδα.

Read More

And More