Η πρεμιέρα του Α. Ρέμου και της Ε. Παπαρίζου! Δες φωτογραφίες!

Η πρεμιέρα του Α. Ρέμου και της Ε. Παπαρίζου! Δες φωτογραφίες! | tlife.gr

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, η πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου και της Έλενας Παπαρίζου στο Διογένης Studio. Οι δυο καλλιτέχνες αποθεώθηκαν από το κοινό, που βρέθηκε εκεί για να τους απολαύσει.

Φίλοι, επώνυμοι και μη, έδωσαν όλοι το «παρών» τιμώντας με την παρουσία τους τους δύο καλλιτέχνες, που έδωσαν κυριολεκτικά τον καλύτερό τους εαυτό. Οι δυο τους τραγούδησαν μεγάλες παλιές και νέες επιτυχίες τους.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με μια ομάδα νέων καλλιτεχνών σε ένα λιτό σκηνικό που αποτελείται μόνο από κύβους, οι οποίοι τραγούδησαν μερικές αγαπημένες επιτυχίες προετοιμάζοντας το κλίμα για την άφιξη της Έλενας. Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή καθισμένη σε ένα τεράστιο βιομηχανικό γλυπτό θρόνο, πλαισιωμένη από τέσσερις γυναίκες χορεύτριες. Η γνωστή τραγουδίστρια με την υπέροχη φωνή άρχισε από νωρίς, να παρασύρει τους θαμώνες σε ένα ταξίδι στους ρυθμούς της pop και των δικών της επιτυχιών.

Λίγο αργότερα, τη σκυτάλη πήρε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος εμφανίστηκε στη σκηνή ιδιαίτερα κομψός και κεφάτος, έτοιμος να προσφέρει την απόλυτη διασκέδαση με τη μοναδική του φωνή. Ο κόσμος τον υποδέχτηκε μ’ ένα εκκωφαντικό και διαρκές χειροκρότημα, ενώ δεν μπορούσε να λείπει από τη βραδιά και το fan club του, το οποίο υποδέχτηκε τον καλλιτέχνη, μ’ ένα τεράστιο πανό που έγραφε «Σε κάθε φάση της ζωής σου, εμείς είμαστε μαζί σου!!!»

Ο Αντώνης Ρέμος ξεκίνησε το πρόγραμμά του με την επιτυχία του «Τέρμα η ιστορία», ενώ υποσχέθηκε ότι πολύ σύντομα θα ακούσουμε τα νέα του τραγούδια από την ολοκαίνουργια δισκογραφική του δουλειά που ετοιμάζει με την εταιρία Heaven.

Έκπληξη της βραδιάς η συνάντηση των δυο διάσημων καλλιτεχνών στη σκηνή και η συνεύρεσή τους με το κουβανέζικο συγκρότημα που με πολύ ιδιαίτερους λάτιν ρυθμούς έδωσαν ένα ξεχωριστό χρώμα στη βραδιά πλαισιώνοντας τα ντουέτα τους. Τα τραγούδια που έχουν επιλέξει για τις κοινές τους εμφανίσεις είναι κλασσικά κομμάτια από το διεθνές και ελληνικό ρεπερτόριο σε μια εναλλαγή που λειτουργεί ως διάλογος μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα ήταν άκρως διασκεδαστικό και αφήνει την γεύση μιας όμορφης και ιδιαίτερα επιτυχημένης συνεργασίας που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κόσμου φέτος το χειμώνα.

READ more