Site icon TLIFE

Η πριγκίπισσα Καρολίνα έγινε… γιαγιά! Γεννητούρια στο Μονακό!

Η πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό έγινε… γιαγιά! Ο πρωτότοκος γιος της, Αντρέα Κασιράγκι και η αγαπημένη του έγιναν γονείς ενός αγοριού!

Οι γενιές επεκτείνονται στον οίκο Γριμάλντι αφού τα εγγόνια άρχισαν να κάνουν την… εμφάνισή τους στο Μονακό! Την αρχή έκανε ο Αντρέα Κασιράγκι, 28 ετών, γιος της πριγκίπισσας Καρολίνας και ανιψιός του πρίγκιπα Αλβέρτου αλλά και δεύτερος στη διαδοχή αυτή τη στιγμή.
/
Ο Αντρέα έγινε πατέρας από την αρραβωνιαστικιά του, την Κολομβιανή κληρονόμο και fashion designer Tatiana Santo Domingo, 29 ετών. Το παλάτι δεν έχει ακόμη ανακοινώσει το όνομα του μωρού.


Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν οκτώ χρόνια ενώ σπούδαζαν μαζί στο Παρίσι. Η εγκυμοσύνη δεν είχε ανακοινωθεί επίσημα παρά το γεγονός ότι υπήρχαν έντονες φήμες. Το ζευγάρι είχε όμως επίσημα αρραβωνιαστεί τον περασμένο Ιούλιο ενώ κρατάει πάντα χαμηλούς τόνους στη σχέση του.


Εδώ η Τατιάνα εμφανίστηκε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στο Λονδίνο μαζί με την συνέταιρό της Dana Alikhan.


Το μωρό θα είναι τρίτο στη σειρά διαδοχής (με δεδομένο ότι ο πρίγκηπας Αλβέρτος δεν θα έχει αποκτήσει νόμιμο διάδοχο). Εδώ εμφανίζεται η πριγκηπική οικογένεια του Μονακό. Από αριστερά είναι ο αδελφός του Αντρέα, Πιερ, ο θείος τους Αλβέρτος με τη σύζυγό του Σαρλίν και η πριγκήπισσα Καρολίνα δίπλα στον Αντρέα.


Η πριγκήπισσα Καρολίνα (εδώ με τα υπόλοιπα παιδιά της και αδέλφια του Αντρέα) δήλωσε πανευτυχής για το γεγονός ενώ η αδελφή του Αντρέα, Σάρλοτ αναμένεται να είναι και η νονά του μωρού.

© 2024 tlife.gr