Η πριγκίπισσα Θεοδώρα και ο σύντροφός της, Matthew Kumar, όρισαν νέα ημερομηνία γάμου!

Η γαμήλια τελετή της κόρης του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της τέως βασίλισσας Άννας-Μαρίας, Θεοδώρας, με τον γοητευτικό δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ ήταν προγραμματισμένη για τα τέλη Μαΐου στις Σπέτσες, που είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς της οικογένειας. Οι σχετικές προετοιμασίες, μάλιστα, βρίσκονταν στο τελικό τους στάδιο, μέχρι που ο κορονοϊός άρχισε να φτάνει στις χώρες της Ευρώπης. Τότε, η τέως βασιλική οικογένεια της Ελλάδας, βλέποντας τις δυσάρεστες εξελίξεις, προχώρησε στην απόφαση να αναβάλει τον γάμο, εκτιμώντας ότι οι στιγμές είναι κρίσιμες για τη χώρα και τη δημόσια υγεία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι σκέψεις του ζευγαριού, έπειτα από την παραπάνω εξέλιξη, δεν κατέληγαν σε συγκεκριμένο χρόνο για τη μεταφορά της τελετής, δηλαδή αν θα γίνει αργότερα, το φθινόπωρο, ή το επόμενο καλοκαίρι, καθώς προτεραιότητά τους ήταν «να καταφέρει η χώρα, αλλά και ο κόσμος να ξεπεράσει αυτήν τη δύσκολη κατάσταση. Ωστόσο, μετά την εικόνα ύφεσης της πανδημίας, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα, έβαλε εκ νέου σε πρώτο πλάνο τον γαμήλιο προγραμματισμό.

Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο «Secret» των Παραπολιτικών, ο γάμος της Θεοδώρας και του Μάθιου Κούμαρ «κλείδωσε» να πραγματοποιηθεί τον επόμενο χρόνο, δηλαδή το 2021. Ο λόγος αυτής της μετάθεσης είναι ότι το ζευγάρι θέλει πρώτα να πάνε όλα καλά με όσα συμβαίνουν παγκοσμίως με τη νόσο COVID-19 και μετά, σε συνθήκες ασφάλειας, να πραγματοποιηθεί ο γάμος τους. Εξάλλου, στο Μυστήριο αλλά και στη δεξίωση θα προσκληθούν εκ νέου πολλοί γαλαζοαίματοι και μέλη βασιλικών οίκων του εξωτερικού, που δεν θα ήταν εφικτό να παραστούν σε περίπτωση που η ημερομηνία της τελετής μεταφερόταν το προσεχές φθινόπωρο.

Παραμένει άγνωστο αν και πότε θα ανακοινωθεί συγκεκριμένα ο γαμήλιος μήνας, αλλά αυτό κάθε άλλο παρά πτοεί το ζευγάρι από το να γιορτάζει την ημέρα που θα αποτελούσε σταθμό στη ζωή τους, αν δεν υπήρχαν οι εξελίξεις του κορονοϊού.

«Όπως θα ήμασταν στο γαμήλιο weekend μας, ευχαριστούμε τους φίλους και την οικογένειά μας για την αγάπη και την υποστήριξή τους. Ανυπομονούμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί στην Ελλάδα όταν θα είναι ασφαλές», έγραψε η Θεοδώρα στον προσωπικό λογαριασμό της στο Ιnstagram συνοδεύοντας μία φωτογραφία της με τον σύντροφό της, αμφότεροι ντυμένοι casual chic, με τα ποτήρια σαμπάνιας στο χέρι και μπροστά από ένα τραπέζι με πιατέλες με ορεκτικά, λαχανικά, ψωμί και ελιές ως δείπνο. Το αναμμένο κερί και το βάζο στο κέντρο του τραπεζιού με ένα μπουκέτο λευκά λουλούδια είναι ίσως η μόνη πινελιά που προσδίδει τον απαραίτητο ρομαντισμό της στιγμής στο ντεκόρ του τραπεζιού.

Σημειώνεται, πάντως, ότι η πριγκίπισσα Θεοδώρα έχει ήδη επιλέξει το νυφικό της για την τελετή του γάμου της. Μάλιστα, η πρόβα στο ατελιέ της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη στο κέντρο της Αθήνας έχει γίνει εδώ και μερικούς μήνες.

Read More

And More