Θεοδώρα: Η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου σε ινδικό γάμο με τον αρραβωνιαστικό της! [pics]

Μια διαφορετική εμπειρία έζησε μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, Μάθιου Κούμαρ, η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, πριγκίπισσα Θεοδώρα. Όπως γράφει το ένθετο Secret, η Θεοδώρα πριν από λίγες μέρες βρέθηκε στην Ινδία και συγκεκριμένα σε μια επαρχιακή πόλη, με πληθυσμό 578.420 κατοίκους, την Dehradun, που απέχει 236 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της χώρα, το Νέο Δελχί. Ο λόγος του εξωτικού αυτού ταξιδιού ήταν ιδιαίτερα συναισθηματικός για το ζευγάρι, καθώς παρέστησαν στον γάμο δύο αγαπημένων φίλων τους, της Shikha και του Devasheesh.

Η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας -Μαρίας γνωρίζει καλά τα ινδικά γαμήλια έθιμα, αφού στο παρελθόν είχε βρεθεί ξανά σε παρόμοιο γάμο. Έτσι δεν της ήταν δύσκολο να “συντονιστεί” με τους υπόλοιπους καλεσμένους, αλλά και να ακολουθήσει πιστά τις παραδόσεις. Η Θεοδώρα εμφανίστηκε, μάλιστα, με ένα εντυπωσιακό εθνικό ινδικό φόρεμα, ενώ συμμετείχε και στην παραδοσιακή τελετή παράδοσης της νύφης.

Η πριγκίπισσα Θεοδώρα έχει βρει στο πρόσωπο του Μάθιου όλα όσα ονειρευόταν στη ζωή της! Ο έρωτάς της με τον γοητευτικό δικηγόρο γεννήθηκε στο Los Angeles, όπου και συναντήθηκαν για πρώτη φορά. Η Θεοδώρα που είναι ηθοποιός, έχοντας αποφοιτήσει από το Brown University, συμμετείχε εκείνη την περίοδο στην επιτυχημένη σαπουνόπερα “Τόλμη και Γοητεία”. Ο Μάθιου, όπως αποδείχτηκε, δεν ήταν για εκείνη ένας εφήμερος έρωτας, αλλά ένας σύντροφος, με τον οποίο ήθελε να περάσει τη ζωή της. Πέρσι, η ίδια ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι αρραβωνιάστηκαν και ότι σκοπεύουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, έχουν επιλέξει την Ελλάδα για να πραγματοποιηθεί η γαμήλια βασιλική τελετή.

Read More

And More