Η πρωινή τηλε-μαχία έκρυβε χθες εκπλήξεις ;

Ραντεβού στην τηλεοπτική αρένα έδωσαν χθες το πρωί για ακόμα μία φορά οι… τηλε-μονομάχοι του Mega και του ΑΝΤ1 , κάνοντας τα πάντα προκειμένου να καταφέρουν να κερδίσουν και το παιχνίδι των εντυπώσεων, αλλά και τα πολυπόθητα ποσοστά τηλεθέασης της AGB – Nielsen, βεβαίως βεβαίως.

Βλέποντας κανείς τα χθεσινά ποσοστά τηλεθέασης και την αναμέτρηση του “Πρωινού Mou”, με το “Πρωινό ΑΝΤ1”, καταλαβαίνει πρώτον πως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σε σχέση με την πρωτιά και δεύτερον και κυριότερον ; Πως η Πόπη Τσαπανίδου αυτό τον χειμώνα λόγω της καυτής επικαιρότητας και των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων, θα κάνει δύσκολη, πολύ δύσκολη την ζωή των τεσσάρων παρουσιαστών, μιας και καθημερινά διεκδικεί κι αυτή ένα πολύ μεγάλο κομμάτι από την πίτα της τηλεθέασης.

Πιο συγκεκριμένα; Και χθες δεύτερη συνεχόμενη μέρα γι΄ αυτή την εβδομάδα ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έκαναν κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 25,8% στο σύνολο και 23,8% στα νεανικά κοινά, για να ακολουθήσουν δεύτεροι και σε αρκετά μεγάλη απόσταση, ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σίσσυ Χρηστίδου, οι οποίοι κέρδισαν κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 19,0% στο σύνολο και 19,7% στα νεανικά κοινά.

Οσο για την Πόπη Τσαπανίδου και το “ΣΚΑΙ Τώρα” ; Το κανάλι του Φαλήρου μπήκε δυναμικά στην μάχη της τηλεθέασης και μάλιστα; Στα νεανικά κοινά, κατάφερε να ξεπεράσει και τον ΑΝΤ1 και να βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από το Mega. Με άλλα λόγια; Η δημοσιογράφος κέρδισε χθες 17,5% στο σύνολο και 22,9% στα νεανικά κοινά.

Read More

And More