Η πρώτη καλησπέρα της Ελεονώρας στους τηλεθεατές !

Σαν να μην πέρασε μια μέρα… Η Ελεονώρα Μελέτη και η “Μεσημεριανή της Μελέτη”, βρίσκονται και πάλι στον αέρα ! Η γνωστή δημοσιογράφος, μαζί με την ομάδα της έκανε πρεμιέρα με… δόξα και τιμή και με πολλά χαμόγελα. Αλλωστε, η Ελεονώρα έχει σήμερα έναν παραπάνο λόγο να χαμογελά ! Και αυτό γιατί; Γιατί σήμερα εκτός από πρεμιέρα έχει και γενέθλια και φυσικά της στέλνω τις καλύτερες ευχές μου !

Πως λοιπόν, έστειλε την πρώτη “καλησπέρα” της στους τηλεθεατές ; Αφού παρέλαβε μία μεγάλη ανθοδέσμη με τις… πατροπαράδοτες ευχές για “καλή χρονιά”, συνοδευμένες με τις ευχές και για τα “χρόνια της πολλά”, είπε :

“Καλή σεζόν να έχουμε, καλή χρονιά… Ελάτε να δείτε φέτος το τι καλλιτεχνικό πλατό έχουμε… Ελάτε να δείτε την καλλιτεχνική δημιουργία που μας προσέφερε ο Αλεξ, γεμάτη χρώμα, κέφι, χιούμορ, γιατί και το χρώμα και το κέφι και το χιούμορ το έχουμε όλοι μας ανάγκη και εμείς από εδώ θα προσπαθήσουμε να σας το προσφέρουμε. Ως γνωστόν, δεν είχαμε την δυνατότητα για πολλές αλλαγές, μιας και όλοι έχουμε οικονομικές δυσχέρειες, αλλά παρόλα αυτά, μία νότα αλλαγής πιστεύω πως καταφέραμε να σας παρουσιάσουμε…”, δήλωσε γεμάτη χαρά η Ελεονώρα και έσπευσε να συμπληρώσει :

“Ελπίζουμε να είσαστε κι εσείς καλά, να ξεκουραστήκατε, να γεμίσατε τις μπαταρίες σας και πάνω απ ΄όλα να έχετε αισιοδοξία και να κρατάτε γερά… Χαίρομαι πάρα πολύ που σε τόσο δύσκολες εποχές, το πρόγραμμα του Star συνεχίζει κανονικά και είμαστε και πάλι όλοι στις επάλξεις” !!!

Read More

And More