“Η πρώτη μου εγκυμοσύνη με έφερε στην εντατική. Αν δεν έβρισκαν αίμα άμεσα θα είχα πεθάνει”

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση για τις δύο εγκυμοσύνες της που δεν ολοκληρώθηκαν έκανε η Βίκυ Χαντζή. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Page 2 της Νέας Σελίδας, η γνωστή δημοσιογράφος εξήγησε γιατί χρειάστηκε να μπει στην εντατική όταν έμεινε για πρώτη φορά έγκυος.

«Το κεφάλαιο “μητρότητα” για πάρα πολλά χρόνια με φόβιζε, γιατί στο παρελθόν είχα δύο εγκυμοσύνες που δεν ολοκληρώθηκαν. Η πρώτη μου εγκυμοσύνη με έφερε στην εντατική. Ηταν εξωμήτρια κύηση και κατέρρευσα στο μοντάζ του Alpha. Ευχαριστώ τον πρόεδρο του Alpha, τον κ. Κοντομηνά, που φρόντισε να μεταφερθώ εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο αιματοκρίτης μου είχε πέσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα κι αν δεν έβρισκαν αίμα άμεσα, θα είχα πεθάνει. Επίσης, αν ο γιατρός μου δεν είχε αντιληφθεί ότι επρόκειτο για εξωμήτριο κύηση, δεν θα μιλούσαμε αυτή τη στιγμή. Όλο αυτό, όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, με είχε τρομάξει. Αλλά τώρα έχω ξεπεράσει αυτόν τον φόβο και είμαι πιο κοντά στην ιδέα να γίνω μητέρα», είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πώς τη Δευτέρα 15 Ιουλίου πρόκειται να κάνει πρεμιέρα η νέα καλοκαιρινή ενημερωτική εκπομπή του ALPHA, «ALPHA παντού», με παρουσιαστές τη Βίκυ Χαντζή και τον Παναγιώτη Σουρέλη.

Read More

And More