Η πρώτη συνέντευξη του Κώστα Τσολάκη μετά την αποχώρησή του από τον ΑΝΤ1!

Μετά από περίπου δέκα ημέρες και αφού ο αρχικός αιφνιδιασμός και το αρχικό σοκ και το μούδιασμα του ξαφνικού διαζυγίου πέρασε, ο Κώστας Τσολάκης, ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος γραφείου Τύπου του ΑΝΤ1, αποφάσισε σήμερα να μιλήσει στο “Ραδιοφωνικό Παντοπωλείο” στο Κοσμά Βίδο και στην Αφροδίτη Γραμμέλη, γι ΄αυτό το άδοξο φινάλε της συνεργασίας του με το κανάλι του Αμαρουσίου, όπως επίσης και για την επόμενη μέρα…

«Ήταν αιφνιδιαστικό, δεν το περιμέναμε. Μαζί με μένα έφυγαν και αρκετά ακόμα πρόσωπα, συγκεκριμένα από το τμήμα μου. Γνωρίζαμε ότι υπήρχαν σκέψεις για περικοπές, αλλά όχι για τόσο άμεσες αποχωρήσεις. Η λήξη της συνεργασίας με τον ΑΝΤ1 ήταν μονόδρομος δεν υπήρξε κάποια ενδιάμεση λύση. Δεν μου είναι εύκολο, αλλά δεν πρέπει να βλέπεις συναισθηματικά την όποια εργασία, όταν φεύγεις από έναν δυνατό όμιλο όπως ο ΑΝΤ1 μετά από 10 περίπου χρόνια που έχεις χτίσει και φιλικές σχέσεις είναι δύσκολο, αλλά προχωράς», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε μιλώντας για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια:

«Προέρχομαι από τον χώρο των τηλεπικοινωνιών, δουλεύω στα media περίπου 20 χρόνια αλλά για μένα τα media με την έννοια της τηλεόρασης δεν είναι μονόδρομος. Σκέφτομαι αρκετά πράγματα και δεν έχω ακόμα καταλήξει. Θέλω να πάρω τον χρόνο μου, να δω τα πράγματα από μια απόσταση. Έχω εκπλαγεί με το ενδιαφέρον του κόσμου, αλλά και με το ενδιαφέρον των ανθρώπων των media, δέχτηκα προτάσεις αλλά …θα δούμε».

Τέλος, αν αναρωτιέσαι ποιά είναι η σχέση του με την Κατερίνα Γκαγκάκη; «Η Κατερίνα, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, τη θαυμάζω και τη σέβομαι. Έχουμε διαφωνήσει πολλές φορές πάνω στη δουλειά, έχουμε φωνάξει, έχουμε βριστεί αλλά την αγαπάω. Είναι πολύ ειλικρινής η Κατερίνα και της έχω πει πολλά πράγματα προσωπικά, εκτός δουλειάς».

Read More

And More