Η. Ψινάκης: »Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα!»

Η. Ψινάκης: »Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα!» | tlife.gr

«Ακόμη δεν έχετε δει και ακούσει τίποτα! Η ιστορία της Eurovision ξεκινάει τώρα!», δήλωσε αποκλειστικά στο zappIT.gr ο Ηλίας Ψινάκης, όταν τον ρώτησαν αν σκοπεύει -όπως είχε απειλήσει λίγες μέρες πριν- να στείλει την ΕΡΤ στα δικαστήρια, με αφορμή τον αποκλεισμό του Θεοχάρη Ιωαννίδη από τον ελληνικό τελικό.

Διευκρίνησε βέβαια, πως προς το παρόν δεν σκοπεύει να προβεί σε καμία διαδικασία, αφού έχει παραιτηθεί από μάνατζερ του Θεοχάρη και δεν έχει αρμοδιότητα. Τόνισε όμως, ότι σύντομα θα περάσει στην αντεπίθεση: «Δεν πρόκειται να αφήσω το γεγονός να περάσει έτσι. Προς το παρόν δεν θέλω να μιλήσω ή να κάνω οτιδήποτε, για να μην καταστρέψω άλλες καριέρες. Σύντομα όμως, θα τα πούμε τα πράγματα με ονόματα και γεγονότα. Ανακάλυψα πως υπάρχει πολύ παρασκήνιο, βρωμιά και εκβιασμοί, γύρω από αυτή την ιστορία, που δεν συνάδουν με τη διαφάνεια και το φως που έχει εξαγγείλει ο αρμόδιος υπουργός, Τηλέμαχος Χυτήρης. Γι’ αυτό κι εγώ δεν θα αφήσω το πράγμα έτσι».

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες του zappIT.gr και η δισκογραφική εταιρεία HEAVEN -που είχε προτείνει τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη- πρόκειται να περάσει στην αντεπίθεση. Σε λίγες μέρες σκοπεύει να φέρει στη δημοσιότητα το τραγούδι που έγραψε ο συνθέτης Νίκος Τερζής για τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και με το οποίο η εταιρεία πρότεινε τελικά στην ΕΡΤ να συμμετάσχει ο Θεοχάρης, ώστε να καταλάβει και ο κόσμος ποιο τραγούδι απέρριψαν οι ιθύνοντες της δημόσιας τηλεόρασης.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι μετά την πρώτη απόρρριψη, ο Στέφανος Κορκολής απέσυρε το τραγούδι του για λόγους ευθυξίας και ανεξαρτήτως από το αποτέλεσμα που θα είχε η αίτηση επανεξέτασης προς την ΕΡΤ, την οποία είχαν υποβάλλει η HEAVEN και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. Έτσι, η δισκογραφική εταιρεία απευθύνθηκε στον Νίκο Τερζή, ο οποίος έδωσε το δικό του τραγούδι στον Θεοχάρη. Η υποψηφιότητα του νεαρού καλλιτέχνη, ωστόσο, απορρίφθηκε για δεύτερη φορά.

READ more