Η.Ψινάκης: Η Ελένη Μενεγάκη απουσιάζει από τα βραβεία λόγω διαζυγίου

Η.Ψινάκης: Η Ελένη Μενεγάκη απουσιάζει από τα βραβεία λόγω διαζυγίου | tlife.gr

Η απονομή των βραβείων του Έθνους πραγματοποιήθηκε για 13η συνεχόμενη χρονιά. Οικοδεσπότης της βραβιάς στο «Σινέ Κεραμεικός» ήταν ο Χρήστος Φερεντίνος. Συνολικά βραβεύτηκαν 36 κατηγορίες ενώ δόθηκε τιμητικό βραβείο για την προσφορά του στην τέχνη στον Γιώργο Κωνσταντίνου.

Η καλύτερη παρουσιάστρια της χρονιάς 2009 ήταν η Ελένη Μενεγάκη η οποία απουσίαζε από την βραδιά. Την απονομή του βραβείου της έκανε ο Ηλίας Ψινάκης ο οποίος προτίμησε να κρατήσει ο ίδιος το βραβείο αντί να το δώσει στην εκπρόσωπο του σταθμού που σηκώθηκε να το παραλάβει. Ο μάνατζερ δικαιολόγησε την Ελένη Μενεγάκη λέγοντας ότι απουσίαζε λόγω διαζυγίου.

Η βασίλισσα της πρωινής ζώνης απολογήθηκε μέσα από την εκπομπή της για τον λόγο που την ανάγκασε να λείπει από αυτή την ξεχωριστή βραδιά. «Δεν είμαι έτοιμη να βλέπω το θέμα μου για άλλες 20 μέρες να παίζει στα κανάλια», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου βραβεύτηκε ως καλύτερος παρουσιαστής ειδήσεων ο οποίος ζήτησε συγνώμη από τους τηλεθεατές του καθώς μετέδωσε μαγνητοσκοπιμένη την εκομπή για να παραστεί στην απονομή των βραβείων.

Εντύπωση προκάλεσε η ατάκα της Έλενας Ακρίτα κατά την διάρκεια της απονομής του βραβείου για την «καλύτερη εκπομπή έρευνας»: » Να σκεφτόμαστε και την γενιά των δημοσιογράφων των 700 ευρώ που τρέχουν όλη μέρα με ένα μικρόφωνο και κάποιοι υποσταρ που το παίζουν ντίβες και δεν απαντάνε στις ερωτήσεις τους να ξέρουν ότι σε κανένα από αυτά τα παιδιά δεν τους ενδιαφέρουν τα προσωπικά τους. Το κάνουν επειδή αναγκάζονται».

Αστείο στιγμιότυπο της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της Κατερίνας Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη. Το ζευγάρι καθώς περίμενε για τις καθιερωμένες φωτογραφίες εμφανίστηκαν πίσω τους ο Φάνης Μουρατίδης και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους οι οποίο παρίσταναν ότι τους παντρεύουν.

READ more