Η Ραΐσα από το Big Brother ξεκαθαρίζει τα πράγματα μετά τον χαμό με το πάρτι εν μέσω κορονοϊού! “Όλα αυτά τα άτομα που βλέπετε…” (video)

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκονται τις τελευταίες ώρες οι δύο πρώην παίκτριες του Big Brother, Αφροδίτη και Ραΐσα. Τα δύο κορίτσια, αμέσως μετά την αποχώρηση της δεύτερης από το παιχνίδι, φαίνεται να διοργάνωσαν ένα πάρτι στο οποίο δεν τηρούνταν τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό.

Η Ραΐσα βρέθηκε καλεσμένη, στην εκπομπή της Ιωάννας ΜαλέσκουLove it” το μεσημέρι της Δευτέρας και μίλησε για το υποτιθέμενο πάρτι, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είχε γενέθλια εκείνη, αλλά ο φίλος της Αφροδίτης, με τον οποία πέρναγε μαζί την καραντίνα και ότι οι υπόλοιποι ήταν γείτονες.

“Καταρχάς εγώ δεν είχα γενέθλια. Έχω γενέθλια 2 Ιουλίου. Όταν βγήκα από το Big Brother δεν είχα κανέναν άνθρωπο στην Αθήνα, μόνο την Αφροδίτη, η οποία με αγκάλιασε και με περίμενε στο σπίτι της. Αυτή τη στιγμή η Αφροδίτη κάνει καραντίνα μαζί με τον κολλητό της τον Μάνο, ο οποίος μου άλλαξε και τα μαλλιά και έτυχε εκείνη την ημέρα να έχει γενέθλια.

Ήρθαν τρεις άνθρωποι που ήταν γείτονες να του ευχηθούν και να κόψουν μία τούρτα. Δεν κάναμε κανένα πάρτι. Είναι απαράδεκτο που κάποιοι λένε αυτά τα πράγματα. Όλα αυτά τα άτομα που βλέπετε έχουν κάνει όλα τεστ, η Αφροδίτη προσέχει πάρα πολύ γιατί η μάνα της ανήκει στις ευπαθείς ομάδες.

Και εγώ προσέχω τον εαυτό μου, δεν είμαι τόσο αναίσθητη ώστε να βάλω σε κίνδυνο την υγεία μου, της μάνας μου και όλων και είναι άσχημο που βγάζουν τόση κακία χωρίς να ξέρουν κάποια πράγματα. Δεν ήταν πάρτι και αυτό το δώρο που μου δίνει ο Μάνος ήταν φάρσα μία αράχνη για να τρομάξω. Δεν το βλέπω και τόσο κακό. Δεν θα ανεβάζαμε κάτι για να προκαλέσουμε”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Ραΐσα.

 

Read More

And More