Η Ράνια Κωστάκη έπαθε… “Παπαθωμά” και είναι έξαλλη με το “Just”!

Δεν μπορεί μάλλον τους… ψεκάζουνε εκεί στο Mega και στο “Just the two of us”! Καλέ σας λέω τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας και τι άλλο θα ακούσουν τα πολυ ταλαιπωρημένα αυτάκια μας…

Γιατί τι να πω και τι να υποθέσω που ενώ όλοι είναι υποτίθεται μέσα στην καλή χαρά, από την μια μέρα στην άλλη… μεταλλάσονται, γίνονται έξαλλοι και αρχίζουν το τηλεοπτικό ξεκατίνιασμα; Το οποίο σημειωτέον με το εν ΄λόγω πρόγραμμα, γνωρίζει μέρες μεγάλης δόξας και αποθέωσης!

Ναι, μετά την έξαλλη Θεοφανία Παπαθωμά, έχουμε αίφνης και την έξαλλη Ράνια Κωστάκη, η οποία στο χθεσινό live… “έπαθε Παπαθωμά”, ξεσπάθωσε και μάλιστα; Δεν δίστασε να μας απειλήσει πως θα αποχωρήσει από το σόου. Ευτυχώς ,όμως, στην πορεία άλλαξε γνώμη και δεν ζήσαμε την τραγωδία του πως θα συνεχίζαμε παρακάτω αν μας άφηνε έτσι ξαφνικά και άδοξα, ορφανούς στους πέντε τηλεοπτικούς δρόμους.

Η Ράνια ,λοιπόν, σου λέει τα πήρε με την κριτική επιτροπή και με την βαθμολογία της και κάπως έτσι έγινε όλο το σκηνικό! Λίγο πριν τη διαδικασία της βαθμολογίας της Κατερίνας Στανίση και του Γιώργου Παράσχου, στον χώρο του backstage, η Ράνια Κωστάκη διέκοψε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, πήρε το λόγο και δήλωσε ότι μαζί με τον coach της Γιώργο Γιαννιά ήθελαν να αποχωρήσουν από το αποψινό σόου αλλά δεν θα το κάνουν γιατί σέβονται την παραγωγή και τον κόσμο.

Οοουφ παραλίγο να πάθουμε μεγάλη λαχτάρα… Τέτοιες απώλειες δεν αντέχονται!

Αφορμή για τον εκνευρισμό τους αλλά και για την σκέψη να εγκαταλείψουν το παιχνίδι – όπως ήδη σας είπα – ήταν η κριτική επιτροπή και ο τρόπος με τον οποίο βαθμολογούν καθώς οι ίδιοι τον κρίνουν άδικο. Η Ράνια Κωστάκη είπε χαρακτηριστικά:

“Μετά από την κριτική της επιτροπής και μόνο, όχι του κόσμου, γιατί για τον κόσμο είμαστε εδώ, είχαμε σκοπό να φύγουμε. Είναι παράφορα άδικη η επιτροπή, μένουμε για το Mega και για τον κόσμο, για μας η επιτροπή δεν μετράει”.

Εδώ κολλάει γάντι το… “ποιος άπλωσε τα ρούχα στην ταράτσα εεεεε;;;;;”

Και εγώ δεν μπορώ να μην σας εξομολογηθώ πως γελάω πάρα πολύ με όλα αυτά τα τηλε-παρατράγουδα και διασκεδάζω αφάνταστα γιατί μόνο για γέλια είναι. Και για γέλια είναι και όλοι αυτοί οι πικραμένοι εγχωριοι celebrities οι οποίοι κάθε φορά τάχα μου δήθεν δέχονται να πάρουν μέρος σε αυτού του είδους τα σόου γιατί το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο φιλανθρωπικός σκοπός τους και στην πορεία από τον ανταγωνισμό τους… γυαλίζει το μάτι και δεν χάνουν μόνο τον φιλανθρωπικό, αρχικό τους στόχο, αλλά χάνουν γενικότερα την… μπάλα!

Τι; Είπατε πως ουσιαστικά νοιάζονται μόνο για την προσωπική τους προβολή και για την δημοσιότητα; Τσου, τσου, θα σας βάλω πιπέρι στο στόμα Αγιες μέρες που ΄ναι!!!!!

Read More

And More