Η Ραχήλ Μακρή ποζάρει με ανοιξιάτικο look και δηλώνει: Είμαι “γκαζοφονιάς”. Οδηγώ και ακούω Παντελίδη

Ανατρεπτική, εκδηλωτική και με λόγο γροθιά στο κατεστημένο. Η είσοδός της στη Βουλή έφερε πολλές φορές αντιδράσεις γιατί δεν “μασάει” τα λόγια της. Η Ραχήλ Μακρή είναι από τις κυρίες της πολιτικής που δεν περνούν απαρατήρητες. Αυτή τη φορά βλέπουμε την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε μία εντυπωσιακή φωτογράφιση για το περιοδικό YOU όπου μιλάει στον Γιώργο Μπέζα για τη ζωή της και την πολιτική.Για τον Γιάννη Βαρουφάκη

Τον Γιάννη τον ξέρω ελάχιστα αλλά μου αρέσει πάρα πολύ ως τύπος. Νομίζω πως η Βουλή απέκτησε και άλλη “ντίβα” μετά τη Ραχήλ, γιατί είναι κι αυτός αντισυμβατικός τύπος.

Για την φιλία της με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Τη θεωρώ αδελφή μου! Έχω μια πολύ μεγάλη αγάπη για τη Ζωή. Βασικά μου αρέσουν οι έντιμοι άνθρωποι που έχουν καθαρό βλέμμα και καθαρή σκέψη. Πέρα από όλα αυτά είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερος και ευφυής. Αν συνεχίσουν όλοι αυτοί οι τσαμπουκάδες, το κανάλι της Βουλής θεωρώ πως θα έρθει πρώτο σε τηλεθέαση. Θα προτείνω στην Κωνσταντοπούλου, ως πρόεδρος του Κοινοβουλίου που είναι, να εισηγηθεί να βάλουν και διαφημίσεις μπας και βγάλουν και κανένα φράγκο να πληρώσουμε καμία υποχρέωση. (γέλια) Όχι διαφημίσεις με χορηγούς αλλά κοινωνικές. Το κανάλι της Βουλής έχει δικό του fan club, το παρακολουθεί κόσμος που πριν δεν το έβλεπε.

Για την απόφαση να ασχοληθεί με την πολιτική

Ο Άντρας μου, ο Αντρέας Τσέκενης, αυτός με παρακίνησε να ασχοληθώ. Μου είπε πως αξίζει όλη αυτή η εμπειρία και πως πρέπει να τη ζήσω.

Για τον ρόλο της μαμάς
Τρέχω σαν τον Βέγγο. (γέλια) Έχω δύο αγοράκια, τον Οδυσσέα και τον Νικόλα, 7,5 και 5 ετών αντίστοιχα. Θα ήθελα κι άλλα παιδιά γιατί πάντα ονειρευόμουν μια μεγάλη οικογένεια.

Για τις πλαστικές και τα botox
Δεν θέλω, φοβάμαι. Έχω ένα φίλο που ασχολείται με αυτά και με παρακαλάει για να πάω.

Για το τατουάζ στο χέρι της
Έχω μια περικεφαλαία των Σπαρτιατών πολεμιστών και ένα “λ” των Λακεδαιμονίων. Γενικά μου αρέσουν πολύ τα τατουάζ. Έζησα, όμως, την εποχή που όσοι είχαν tattoos τούς έδειχναν με το δάχτυλο! Ίσως αυτό με έκανε να αρκεστώ σε ένα μόνο.Για το αν έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση

Ναι, στους εργασιακούς χώρους όπου εργαζόμουν ως πιτσιρίκα

Για το αν της αρέσει η ταχύτητα

Πάρα πολύ! Είμαι “γκαζοφονιάς” (γέλια), και μάλιστα υπάρχουν φορές που οδηγάω και ακούω Παντελίδη!

Διάβασε περισσότερα στο YOU που κυκλοφορεί

Read More

And More