Η Rihanna, φοράει τα… νέα της εσώρουχα! Φωτογραφίες

Μπορεί πολλοί να την κατηγορούν, ότι δεν ασχολείται ιδιαίτερα με τη μουσική της και ότι έχει καιρό να κάνει επιτυχία αλλά εκείνη δεν φαίνεται να πτοείται… Η Rihanna έχει αφιερωθεί με πάθος τον τελευταίο καιρό, τόσο στην εταρεία της με καλλυντικά, όσο και στην εταιρεία της με σέξι εσώρουχα για γυναίκες με πιασίματα, όπως η ίδια αλλά και γυναίκες με λίγα παραπάνω κιλά!

Και δεν φαίνεται να έχει κανένα πρόβλημα αφού το περιοδικό Forbes την ανακήρυξε ως την πιο πλούσια τραγουδίστρια στον κόσμο! Η περιουσία της να εκτιμάται στα 600 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το  Forbes. Σε ηλικία 31 ετών, η Robyn Rihanna Fentyσυγκέντρωσε περισσότερα χρήματα από τις μεγαλύτερες της σε ηλικία Madonna (570 εκατομμύρια), Celine Dion (450 εκατομμύρια) και την Beyonce (400 εκατομμύρια).

Η τραγουδίστρια φόρεσε τα πιο σέξι εσώρουχα της νέας της συλλογής και πόζαρε στο φακό… Τόσο στα καλλυντικά όσο και στα εσώρουχα η Ριρί πρωταγωνιστεί και … δοκιμάζει κάθε νέο προϊόν…

Μετά την εντυπωσιακή είσοδό της στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα το 2003, η τραγουδίστρια, με καταγωγή από τα Barbados, μετέτρεψε την επιτυχία της στο πεντάγραμμο σε επιχειρηματικό χρυσό, αφού ξεκίνησε την εταιρεία της ειδών μακιγιάζ Fenty Beauty, σε συνεργασία με τον γαλλικό κολοσσό ειδών πολυτελείας LVMH τον Σεπτέμβριο του 2017 στο Διαδίκτυο και μέσω της αλυσίδας Sephora.

Read More

And More