Η Ρίκα Διαλυνά στο TLIFE για το ατύχημα που δεν έμαθε κανείς: “Έπεσα από ύψωμα με την πλάτη και είμαι μέσα στο σπίτι εδώ και 20 μέρες!”

Δύσκολες μέρες περνά η αγαπημένη ηθοποιός Ρίκα Διαλυνά, η οποία είχε ένα σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Ύδρα, με αποτέλεσμα ν’ αναγκάστεί ν’ αναβάλει την παρουσίαση του βιβλίου της στη Θεσσαλονίκη, η οποία τελικά θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή.

Το TLIFE επικοινώνησε μαζί της κι εκείνη περιέγραψε όσα συνέβησαν: “Ήμουν στο ξενοδοχείο Πόρτο Ύδρα, όπου συνηθίζω να πηγαίνω κάθε Καλοκαίρι για δυόμιση μήνες. Από περιέργεια ανέβηκα κάτι σκαλάκια κι άνοιξα μια πόρτα -η οποία παραμένει πάντα κλειστή – κι από πίσω είχε κενό. Κάπως μπερδεύτηκα κι έπεσα με την πλάτη από ένα μέτρο ύψος σχεδόν! Έκανε τόσο θόρυβο το πέσιμό μου, που με άκουσαν στην άλλη πλευρά του ξενοδοχείου. Όταν με βρήκαν νόμιζαν ότι δεν θα έχει μείνει ούτε κοκαλάκι… Ευτυχώς οι αξονικές και οι εξετάσεις γενικά, έδειξαν ότι δεν έσπασα τίποτα. Εδώ και είκοσι μέρες που έγινε αυτό, πονάω αρκετά, αλλά είμαι καλά. Έπαθα και μια δηλητηρίαση από τα πολλά φάρμακα που μου έδωσαν… Εγώ γενικά αποφεύγω να παίρνω φάρμακα, δύσκολες μέρες περνάω…”

Με τον σύζυγό της Νίκο χρυσικόπουλο

Η Ρίκα Διαλυνά πάντως, δεν χάνει την αισιοδοξία της και την όρεξή της για δουλειά… Την ερχόμενη Παρασκευή, πρόκειται να παρουσιάσει στη Θεσσαλονίκη, το τέταρτο βιβλίο της με τίτλο “Η ζωή μας κάνει πλάκα”, που παρουσιάσε και τον Ιούνιο στην Αθήνα, στο θέατρο Χυτήριο με μεγάλη επιτυχία.

Read More

And More