Η Ρούλα Κορομηλά παρουσιάστρια του Greek Idol!

Ναι, η επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά είναι γεγονός. Ότι την ετοίμαζε ήταν γνωστό αλλά δεν την περιμέναμε στο συγκεκριμένο σόου. Ήταν μία κίνηση αιφνιδιαστική από το κανάλι και πρόκειται αναμφισβήτητα για τη μεγαλύτερη τηλεοπτική είδηση της χρονιάς! Από Δευτέρα βράδυ λοιπόν, μετά από χρόνια απουσίας, θα δούμε στους δέκτες μας στη θέση της παρουσιάστριας, όπως πάντα, την Ρούλα Κορομηλά.

Ο λόγος για το talent show του Alpha, Greek Idol. H Ρούλα είναι έτοιμη για το μεγάλο comeback και είναι δεδομένο ότι το παιχνίδι θα πάρει τα πάνω του! Τίποτα δεν ακυρώνει τα σχέδια για τον τηλεμαραθώνιο όπου ήθελαν τη δημοφιλή παρουσιάστρια να αναλαμβάνει και τον τηλεμαραθώνιο που ετοιμάζει το κανάλι της Κάντζας.

To πρώτο live του εν λόγω παιχνιδιού είναι τη Δευτέρα, 26 Απριλίου και την αυλαία την ανοίγει η δημοφιλής παρουσιάστρια!

Το τι σημαίνει αυτό το βήμα και πώς το αντιμετωπίζει η Ρούλα Κορομηλά, φαίνεται σήμερα με ένα μήνυμα που περνάει από το προφίλ της στο Facebook! Συγκεκριμένα το status της γράφει: “Ένα ταξίδι χιλίων μιλίων αρχίζει με ένα απλό βήμα…”

Μετά την ανακοίνωση της είδησης από το δελτίο του Αlpha το κανάλι έβγαλε δελτίο τύπου

Τρίτη 20 Απριλίου 2010
Η Ρούλα Κορομηλά στην παρουσίαση των Live Shows του Greek Idol.
Tο «Greek Idol», το μεγαλύτερο ψυχαγωγικό πρόγραμμα της σεζόν, ξεκινά τα φαντασμαγορικά live shows με παρουσιάστρια την αγαπημένη Ρούλα Κορομηλά.
Ο Alpha με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι η Ρούλα Κορομηλά αποδέχθηκε την πρόταση του σταθμού να αναλάβει την παρουσίαση των Live Shows του πιο επιτυχημένου μουσικού talent show σε όλο τον κόσμο.
Η Ρούλα Κορομηλά, που αγαπήθηκε όσο κανείς άλλος από το τηλεοπτικό κοινό, παρουσιάζοντας τα πιο επιτυχημένα ζωντανά προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης, θα κάνει την έναρξη του πρώτου live του «Greek Idol», τη Δευτέρα 26 Απριλίου, στις 21:00.
Στο πλευρό των διαγωνιζόμενων και έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία τον κύκλο των οντισιόν του «Greek Idol», θα βρίσκεται η Άντα Λιβιτσάνου μεταφέροντας τον παλμό από τα παρασκήνια.

Απολαύστε σημαντικές στιγμές στιγμές της παρουσιάστριας στην ελληνική τηλεόραση

Read More

And More