Η Ρούλα Κορομηλά σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση εξομολογείται: «Δε μου αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου στο παρελθόν»

Αφιερωμένη στην ελληνική τηλεόραση της δεκαετίας του ΄90 ήταν η σημερινή εκπομπή «Βινύλιο» με εμβληματικές φυσιογνωμίες που μεσουράνησαν εκείνη τη δεκαετία να εμφανίζονται και να μοιράζονται με τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του τα όσα έζησαν.

Φυσικά, ανάμεσα στα πρόσωπα αυτά δε θα μπορούσε να μην είναι και η Ρούλα Κορομηλά.

Η παρουσιάστρια θυμήθηκε τη φορά που συνδέθηκε με τον Διαστημικό Σταθμό MIR αλλά και ποιο σχόλιο που είχε κάνει ο Αντώνης Κανάκης τότε την είχε ξενίσει. «Σε είχαμε σατιρίσει και σε είχαμε αποκαλέσει κοροαχλαδιά» είπε ο Αντώνης Κανάκης με την ίδια να απαντά:

«Όταν το είχα δει, παίρνω και λέω στο Mega “αυτός ο άνθρωπος στέκει στα καλά του;”».

Αναπολώντας εκείνη την εποχή η Ρούλα Κορομηλά αποκάλυψε πως η γεύση που της έχει μείνει είναι γλυκιά αλλά δεν της αρέσει να βλέπει τον εαυτό της στο παρελθόν.

«Είναι ωραία η γεύση Αντώνη μου. Δεν μου αρέσει, όμως, να βλέπω τον εαυτό μου στο παρελθόν. Βλέπω αυτά τα αποσπάσματα και χαίρομαι και θυμάμαι στιγμές» είπε.

Από τις εκπομπές της αυτό που ξεχωρίζει μέχρι σήμερα είναι ο «εκείνες οι συγκινητικές στιγμές που κάναμε μετακλήσεις μεταναστών από το εξωτερικό και συναντιόντουσαν με την οικογένειά τους μετά από χρόνια» ανέφερε σε άλλο σημείο η Ρούλα Κορομηλά.

Read More

And More