Η Ρούλα, ο Alpha, το… ψυχροπολεμικό κλίμα και η οργισμένη της απάντηση !

Μορφή… χιονοστιβάδας τείνουν να πάρουν τον τελευταίο καιρό τα δημοσιεύματα τόσο στο διαδίκτυο, όσο και στα περιοδικά, που θέλουν την Ρούλα Κορομηλά να βρίσκεται με το… ένα πόδι εκτός Alpha ! Η γνωστή παρουσιάστρια απ ΄ότι ακούγεται έντονα, κινδυνεύει να βρεθεί εκτός καναλιού, μιας και το συμβόλαιο που είχε με τον Alpha όσο αφορά στο πόστο της στην παρουσίαση έληξε τον περασμένο μήνα, ενώ τον ερχόμενο μήνα λήγει και το συμβόλαιο που έχει υπογράψει και έχει να κάνει και με τα διοικητικά της καθήκοντα.

Η Ρούλα τα τελευταία χρόνια είχε αναλάβει ρόλο συντονισμού και επιμέλειας σε ορισμένες από τις ψυχαγωγικές εκπομπές του καναλιού, εξ ΄ου και το συγκεκριμένο συμβόλαιο που είχε υπογράψει. Το πρόβλημα ,όμως, είναι πλέον πως η Ρούλα εξακολουθεί να βρίσκεται στο κανάλι, χωρίς να έχει ουσιαστικά κανένα αντικείμενο εργασίας στα χέρια της, γιατί μετά το γενναίο “κούρεμα” των Γερμανών στο πρόγραμμα, όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές σταμάτησαν και τα μόνο προγράμματα που έχουν μείνει υπό την εποπτεία της είναι πια το “Δέστε τους” και το “Μες την καλή χαρά”.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, εδώ και καιρό να αρχίσει να ψιθυρίζεται στα δημοσιογραφικά γραφεία, αλλά το κυριότερο στους διαδρόμους του καναλιού, πως ο τηλεοπτικός χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για εκείνη στην Κάντζα. Και αυτό γιατί; Γιατί εκτός από το… “άδειασμα” του διοικητικού της πόστου, δεν υπάρχει περίπτωση να βγει στον αέρα και κανένα απολύτως μεγάλο τηλεοπτικό φορμά (όπως ήταν το “Greek Idol”) στο οποίο να μπορέσει να αξιοποιηθεί.

Μάλιστα, για την δύσκολη τηλεοπτική θέση στην οποία βρίσκεται η Ρούλα Κορομηλά, σας είχα γράψει σχετικά και πριν από λίγες εβδομάδες, μέσα εδώ από τα Media του T-LIfe…

Όμως, σαν να μην έφταναν όλα αυτά, αυτή την εποχή η θέση της Ρούλας στον Alpha γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, μιας και οι φήμες λένε, πως η φιλία που είχε με τον Δημήτρη Κοντομηνά – ο οποίος ως γνωστόν έχει αναλάβει και πάλι το τιμόνι του καναλιού – δεν περνάει και από την πιο καλή της φάση και πως η αρμονία που υπήρχε στις σχέσεις τους και το καλό κλίμα, αποτελούν πια παρελθόν.

Σε μία σειρά από επαφές και τηλέφωνα που φρόντισα να κάνω χθες για ακόμα μία φορά στον Alpha, προκειμένου να δω για το τι ακριβώς συμβαίνει, οι περισσότεροι δεν δίστασαν να μου πουν χαρακτηριστικά, πως το κλίμα για εκείνη στο κανάλι είναι… “ψυχροπολεμικό” !

Οσο για το αν ισχύει και το γεγονός πως τα δύο της συμβόλαια συνεργασίας με τον Alpha λήγουν;

“Είναι αλήθεια πως και τα δύο συμβόλαια συνεργασίας της Ρούλας με το κανάλι, πλέουν τα… λοίσθια. Οπότε όπως καταλαβαίνεις, η Ρούλα αυτή την στιγμή δεν είναι δεμένη με το κανάλι και δεν ξέρω και το κατά πόσο μπορεί να… ξανά δεθεί, μιας και αυτή την στιγμή αντικειμενικά, δεν έχει ουσιαστικό αντικείμενο εργασίας στα χέρια της. Εκτός κι αν προχωρήσει σε μία εκ ΄νέου διαπραγμάτευση με την διοίκηση, τέθουν κάποια νέα δεδομένα και κάποιοι νέοι όροι και έτσι μας προκύψει η ανανέωση…”, έσπευσαν να μου συμπληρώσουν κύκλοι του καναλιού.

Οπως καταλαβαίνετε ,λοιπόν, όλη αυτή η κατάσταση εννοείται πως έχει ενοχλήσει σφόδρα την γνωστή παρουσιάστριαν και το κυριότερο ; Την έχει ενοχλήσει σφόδρα το γεγονός ότι έχει δει το φως της δημοσιότητας. Αποτέλεσμα ; Οχι, για ακόμα μία φορά η Ρούλα δεν… κρατήθηκε και θέλησε να δώσει την δική της απάντηση σε όλα αυτά, ανεβάζοντας σχετικό σχόλιο στην προσωπική της σελίδα στο Facebook !

“…Από το ’91 μετέωρη και το 2012 μετέωρη και όσο γουστάρουν!!! Κι εγώ γουστάρω τώρα να γυμναστώ, το βράδυ να βγω και δεν σας λέω τι άλλο θα κάνω χαχαχα!!!..”

Τι να πω; Ας ευχηθούμε οι νέες τηλε-περιπέτειες της Ρούλας να έχουν αίσιο τέλος και όλες αυτές οι πληροφορίες να διαψευστούν ! Ο χρόνος θα δείξει…

Read More

And More