Η Ρούλα πίκρανε τον Ανδρέα ;

Ιδιαίτερα πικραμένος φέρεται να είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την Ρούλα Κορομηλά, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιδικού , “Λοιπόν” , αν και πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν σήμερα, πως όλο αυτό είναι απλά ακόμα ένα νέο τηλεοπτικό σενάριο.

Ο παρουσιαστής έπεσε από τα σύννεφα – σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα – όταν ο Alpha με επίσημο δελτίο τύπου ανακοίνωσε πως η Ρούλα Κορομηλά αναλαμβάνει την παρουσίαση του «Big Brother». Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε ζητήσει από την Ρούλα να μεσολαβήσει προκειμένου να αναλάβει εκείνος την παρουσίαση του ριάλιτι «Big Brother», η παρουσιάστρια του είχε πει ότι θα έκανε ότι περνούσε από το χέρι της.

Τα πράγματα όμως εξελίχθηκαν τελείως διαφορετικά. «Ο Ανδρέας πραγματικά πίστεψε στα λόγια της Ρούλας και αντιμετώπισε με έκπληξη το δελτίο τύπου. Βέβαια ο ίδιος γνώριζε ήδη πως δεν θα είναι αυτός ο οικοδεσπότης και ας ήταν το συγκεκριμένο ριάλιτι η μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα του…

Ο Ανδρέας απογοητεύτηκε από αυτή την εξέλιξη, γιατί ίσως του δημιουργήθηκε η εντύπωση πως η Ρούλα ήξερε ήδη ότι θα είναι η οικοδέσποινα» ανέφερε πρόσωπο που γνωρίζει καλά τα πράγματα εντός καναλιού της Κάντζας.

Read More

And More