Η Ρούλα σε τρελά κέφια !

Της …Μεταμορφώσεως ! Δεν ξέρω αν την έχετε ακουστά αυτή την γιορτή, αλλά ένα σας λέω ένα, είναι …μεγάλη η χάρη της . Πρόκειται για …εθνική τηλε-γιορτή ,την οποία την γιορτάζουν με δόξα και τιμή, σχεδόν όλες οι παρουσιάστριες. Της …Μεταμορφώσεως ,λοιπόν, γιορτάζει και η Ρούλα Κορομηλά, η οποία απο ΄βδομάδα σε ΄βδομάδα μοιάζει όντως σαν να …μεταμορφώνεται. Η …μαντάμ Ρούλα του πρώτου live του Greek Idol, έχει εξαφανιστεί τις δύο τελευταίες εβδομάδες και μία απίστευτα …ροκ Ρούλα έχει κάνει την εμφάνισή της στους δέκτες μας και προσωπικά μου αρέσει πολύ.

Αυτή την Δευτέρα μάλιστα, η Ρούλα φάνηκε πως είχε βρει εντελώς τον παλιό, καλό, τηλεοπτικό εαυτό της ,κάνοντάς σε να πιστεύεις πως δεν πέρασε ούτε μια μέρα απο τα χρόνια εκείνα που βρισκόταν στις τηλεοπτικές επάλξεις. Ετσι, δεν έχει απο το να χαλαρώσει τώρα και η ίδια και πραγματικά να απολαύσει αυτό το τηλεοπτικό της ταξίδι.

Γιατί απ ΄ότι έπιασαν οι κεραίες μου, μπορεί η Ρούλα μπροστά απο τις κάμερες να δείχνει πως έχει βρει πια την παλιά της φόρμα, όμως , απο πίσω μαθαίνω, πως με το άγχος της τρελαίνει τους πάντες. Ρούλα μας δεν έχεις να αποδείξεις σε κανέναν και τίποτα, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, γι ΄αυτό χαλάρωσε και απόλαυσέ το. Απλά τα πράγματα …

READ more