Η Σ. Φειδά αποκαλύπτει πως καταπολεμάει την κυτταρίτιδα…”

Η γνωστή αρχιτέκτονας και παρουσιάστρια της εκπομπής ”Σπίτι απ’ την αρχή”, Σίσσυ Φειδά, αποκαλύπτει με ποιους τρόπους καταπολεμάει την κυτταρίτιδα! Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”STARS DIET”, μιλά για την διατροφή της, τις θεραπείες με μηχάνημα laser – που όπως δηλώνει, είναι το μυστικό της για ένα άψογο σώμα – και τη σύσφιξη.

Λίγο πριν την παραλία…
“Κάνω πιο εντατική γυμναστική, τρεις φορές την εβδομάδα και επιπλέον pilates με τον personal trainer μου, καταναλώνω μεγάλες ποσότητες λαχανικών και φρούτων και πίνω πολύ, μα πολύ νερό. Δεν αλλάζει και πολύ η διατροφή μου από τον υπόλοιπο χρόνο.”

Κυτταρίτιδα και σύσφιξη…
“Κάνω μια συγκεκριμένη θεραπεία με ένα μηχάνημα laser. Είναι για σύσφιξη και λείανση του δέρματος. Μου κάνει πολύ καλό στο σώμα και έχει μεγάλα αποτελέσματα κατά της κυτταρίτιδας, που εγώ ποτέ δεν είχα πολλή. Το κάνω για τουλάχιστον ενάμιση μήνα μία φορά το χρόνο, την άνοιξη, τα τελευταία πέντε χρόνια.”

Η διατροφή της…
“Με έχει βοηθήσει πολύ το ότι έχω καλό μεταβολισμό. Δεν παίρνω εύκολα κιλά. Γενικά, ποτέ δεν θυμάμαι τον εαυτό μου να τρώει πολύ. Έτρωγα πάντοτε όσο ήθελα χωρίς να χρειάζομαι μεγάλη ποσότητα φαγητού. Νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη διατροφική συνήθεια. Να τρως τα πάντα από λίγο.”

Read More

And More