Η Samantha από το Sex and the City είναι… μονογαμική!

Η Κim Cattrall ή όπως την έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια ”Samantha Jones” μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ! και αποκάλυψε πολλά πράγματα για τον εαυτό της. Ένα από αυτά; Είναι μονογαμική! ”Ο ρόλος είναι δυνατός. Οι θεατές νομίζουν ότι είμαι η Samantha και στην πραγματική ζωή. Δεν είμαι αν και αυτό στενοχωρεί τους άντρες”.

Και συνεχίζει: ”Είμαι πιο συντηρητική. Είμαι μονογαμική. Η dolce vita της Samantha δεν έχει να κάνει καθόλου με τη ζωή της Kim Cattrall”. Η Kim θέλει τον άντρα με πυγμή και αποφασιστικότητα. Ιδιαίτερη προτίμηση όμως δείχνει στους νεότερους από εκείνη άντρες. ”Η διαφορά ηλικίας δεν με σοκάρει, με προκαλεί. Ένας νέος άντρας μου δίνει ζωή. Οι μικρότεροι είναι πιο δεκτικοί στο να διδαχτούν από μια μεγαλύτερη γυναίκα κι αυτό με εξιτάρει”, δηλώνει η Kim.

Η 53χρονη πλέον Kim είναι κατά των πλαστικών επεμβάσεων και υποστηρίζει ότι: ” Αν δείτε το πρόσωπό μου από κοντά, οι ρυτίδες είναι εμφανείς. Είμαι 53 ετών, έχω ζήσει την ζωή μου έντονα, έχω κάνει τρεις γάμους και πολλά ξενύχτια. Οι ρυτίδες μου είναι κάτι σαν παράσημα είμαι υπερήφανη γι’αυτές”.

Στην ερώτηση αν ισχύει ότι οι σχέσεις της με την Sarah Jessica Parker είναι τεταμένες, απαντά: ”Βλακείες! Δεν θα μπορούσε και πρακτικά να ισχύει. Πώς θα κάναμε κάθε μέρα 16 ώρες γύρισμα; Δεν είμαστε αυτοκόλλητες αλλά σε καμία περιπτωση δεν υπάρχει κάτι αρνητικό μεταξύ μας. Είμαστε μια χαρά”!

Read More

And More