Η Sarah Jessica Parker μιλάει για την Ελλάδα!

Το περιοδικό HELLO! δημοσίευσε τις δηλώσεις που έδωσαν οι τέσσερις ηρωίδες του Sex and the City στον Γιώργο Σατσίδη. Η Sarah Jessica Parker δεν σταμάτησε να λέει για την χώρα μας τα καλύτερα, εξομολογήθηκε όμως ότι ανησυχεί με όλα αυτά που ακούει τον τελευταίο καιρό για εμάς.

”Πεθαίνω για την Ελλάδα. Έχω έρθει στις Σπέτσες, στην Ύδρα, στη Μύκονο, στην Αθήνα, στην Πάρο, στην Σύμη και λατρεύω κάθε τι ελληνικό. Συχνά ονειρεύομαι μία αυθεντική χωριάτικη σαλάτα. Κάθε χώρα έχει ομορφιές αλλά η Ελλάδα είναι κορυφαία. Όμως όλα αυτά που ακούω και διαβάζω με ανησυχούν πολύ”, δηλώνει η μικροκαμωμένη Sarah.

Αφήνει επίσης ανοιχτό το ενδεχόμενο να γυριστεί και Sex and the City 3 αυτή τη φορά στην χώρα μας και μάλιστα σε 3D. Λέει χαρακτηριστικά: ”Σκεφτόμαστε να το κάνουμε τρισδιάστατο. Φαντάζεσαι τα νησιά του Αιγαίου σε 3D”; Μεγάλη αγάπη για την χώρα μας έχει και η τηλεοπτική ”Samantha” Kim Catrall η οποία συμβουλεύει τις Ελληνίδες: ”Να μην ντύνεστε υπερβολικά. Οι Ελληνίδες είστε πολύ όμορφες και πρέπει να δείχνετε ο εαυτός σας”.

Και οι άλλες δύο πρωταγωνίστριες όμως δηλώνουν τον θαυμασμό τους για την Ελλάδα και αυτό που τους αρέσει περισσότερο είναι η κουζίνα μας. Άντε κορίτσια, πείτε κανά καλό λόγο για μας, μπας και σταματήσουν στο εξωτερικό να μας αντιμετωπίζουν σαν τους φτωχούς συγγενείς!

Read More

And More