Η Σάρον Στόουν στα 61 της ποζάρει ξανά αλά «Βασικό Ένστικτο» – Σταυροπόδι και τόπλες στην πορτογαλική Vogue

Οι περισσότεροι θαυμαστές της την έχουν ταυτίσει με το «Βασικό Ένστικτο». Η κινηματογραφική ταινία, σε σκηνοθεσία Πολ Βερχόφεν, προκάλεσε σάλο το 1992, με τις γυμνές σκηνές να εκτοξεύουν τις μετοχές της 34χρονης (τότε) Σάρον Στόουν στα ύψη και την καθιέρωσαν στη συνείδηση του ανδρικού κοινού ως το απόλυτο sex symbol.

Στα 61 της χρόνια πια, η διάσημη ηθοποιός παραμένει σε φόρμα και διατηρεί μια καλλίγραμμη σιλουέτα, την οποία θα ζήλευαν και γυναίκες πολύ νεότερές της. 27 χρόνια μετά, η Σάρον Στόουν έκανε μια τολμηρή φωτογράφιση για το τεύχος Μαΐου της πορτογαλικής Vogue, αναβιώνοντας τις θρυλικές πόζες της από την ταινία, ούσα σαγηνευτική, σέξι και άκρως αποκαλυπτική.

«Όταν ξεκίνησα σε αυτόν τον κλάδο, ο όρος “fuckable” χρησιμοποιήθηκε από στελέχη στα στούντιο για να αξιολογήσουν αν είχε κάποιος το προφίλ για να παίξει κάποιο συγκεκριμένο ρόλο. Θα κάθονταν γύρω από ένα τραπέζι και θα συζητούσαν για τον καθένα από εμάς εάν ήταν πράγματι “fuckable. Για μένα πίστευαν ότι δεν ήμουν» λέει μεταξύ άλλων η Σάρον Στόουν στη συνέντευξη που παραχώρησε και συνεχίζει: «Οι ταινίες, οι καλές ταινίες είναι μια τέχνη που πεθαίνει. Σήμερα, η τηλεόραση έχει περισσότερες ευκαιρίες για ποιότητα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της αναφέρθηκε και στις γυναίκες, λέγοντας: «Παραμελούν τις γυναίκες; Ναι, χωρίς αμφιβολία. Και ειλικρινά, οι γυναίκες δεν εκπροσωπούνται όπως τους αξίζει ή όπως πραγματικά είναι. Οι περισσότερες ταινίες είναι γραμμένες από άντρες, δημιουργούνται από άντρες και “σκέφτονται” με μια αρσενική νοοτροπία. Οι γυναίκες που παρουσιάζονται είναι υπό το αντρικό πρίσμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί χαρακτήρες μου είναι μεθυσμένοι, εθισμένοι ή τρελοί, είναι ο μόνος τρόπος για να αντέξω ειλικρινά τη συμπεριφορά τους».

Το απόλυτο θηλυκό κατάφερε ξανά να τραβήξει όλα τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της και όχι άδικα.

Read More

And More