Η σέξι φωτογράφιση της Rihanna για εξώφυλλο περιοδικού!

H Rihanna είναι γνωστή, πέρα από τις φωνητικές της ικανότητες, για τις καλοσχηματισμένες της καμπύλες που τρελαίνουν τον αντρικό πληθυσμό, καθώς και για τις προκλητικές στυλιστικές της επιλογές. Αυτή τη φορά, εφαρμόζοντας το ρητό ”less-is-more”… φωτογραφήθηκε φορώντας μικρά κομμάτια υφάσματος, για το περιοδικό του εξωτερικού Rolling Stones.

Η 24χρονη τραγουδίστρια, φόρεσε ένα αρκετά κοντό τζιν σορτσάκι, που μετά βίας καλύπτει κάποια επίμαχα μέρη του σώματός της, ένα άσπρο κοντομάνικο και με σκισίματα μπλουζάκι κι άφησε τις άγριες κόκκινες μπούκλες της να ολοκληρώσουν την σέξι της πόζα.

Δυστυχώς όμως, τις τελευταίες δύο εβδομάδες, η Rihanna δεν φαίνεται να περνάει πολύ ευχάριστα. Η διάθεσή της έχει μειωθεί αρκετά, καθώς οι πωλήσεις των άλμπουμ της μειώνονται και υπάρχει περίπτωση, εξαιτίας αυτών, να μην πραγματοποιηθούν οι περιοδείες που είχε προγραμματίσει.

Παρόλο που κάποιες δουλειές της έχουν σημειώσει ξαφνική και τεράστια επιτυχία, σύμφωνα με την Daily Mail, και παρά την δυνατή επίστροφή της το καλοκαίρι και τους πολλούς θαυμαστές της, που την ακολουθούν πάντα και παντού, η Rihanna φαίνεται πως δεν κεντρίζει τόσο πια το ενδιαφέρον του κόσμου, όσο τουλάχιστον θα ήθελαν οι άνθρωποι που την προωθούν κι έχουν επενδύσει σ’ εκείνη.

Read More

And More