Η σέξυ φωτογράφηση της Βίκυς Κάβουρα από το “Αμάρτημα της μητρός μου”!

Πιο αποκαλυπτική και σέξυ από ποτέ φωτογραφίζεται η Βίκυ Κάβουρα και προκαλεί πανικό. Το νεαρό, ξανθό κορίτσι που αντιπαθούν πολλές γυναίκες, λόγω του τηλεοπτικού της έρωτα με τον Ορέστη Τζιόβα στη σειρά του ΑΝΤ1 “Το αμάρτημα της μητρός μου”… αποκαλύπτεται.
Αισθησιακή και χωρίς ίχνος άγχους η ακαταμάχητη Σπαρτιάτισσα φωτογραφίζεται για το περιοδικό “Glam” αλλά Μέριλιν Μονρόε και μιλά για όλους και για όλα
Μιλώντας για τους άντρες και τις σχέσεις δήλωσε χαρακτηριστικά: “Ένας άντρας γίνεται ερωτεύσιμος για μένα όταν έχει χιούμορ, αυτοπεποίθηση, καθαρό λόγο και βλέμμα… Σέξι για μένα είναι μια διάθεση. Έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση και την όρεξή μας για ζωή. Είναι σημαντικό να μπορούμε να μην τη χάνουμε ποτέ. Όταν την έχεις, δεν χρειάζεσαι την επιβεβαίωση των άλλων”.

/


Ζηλεύει όμως στις σχέσεις της;
“Είναι φυσικό να ζηλεύω στις σχέσεις μου. Όποιος πει το αντίθετο είναι απλά ψεύτης. Μου αρέσει να ζηλεύω και να με ζηλεύουν, αρκεί αυτό να μην γίνεται αρρώστια”,δήλωσε.
Γυμνή φωτογράφιση θα έκανε;
“Δεν θα έκανα γυμνή φωτογράφιση. όχι επειδή ντρέπομαι ή επειδή δεν θα μου άρεσε το αποτέλεσμα, αλλά θεωρώ ότι είναι ένα είδος βιασμού να μπορούν να σε δουν όλοι γυμνή”.
Δες τα παρασκήνια και τη σέξυ φωτογράφηση της Βίκυς Κάβουρα:

/

/

/

/

/

Read More

And More