Η showbiz μιλά στο TLIFE για τον Πλάτωνα: ‘Ήταν σε όλα του “χορευτής”. Δεν φοβόταν τον κίνδυνο!”

Συγκλονισμένος είναι όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος με τον θάνατο του Πλάτωνα Καπρίδη. Εκτός από άτομο της οικογένειας του Πλάτωνα στο Tlife μίλησαν κια καλλιτέχνες συνεργάτες του που τον γνώριζαν αρκετα.

Ο κιθαρίστας Στέλιος Μακρυπλίδης: “Αυτό που αξίζει να κρατήσετε είναι ότι ο Πλάτωνας ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδί και τίποτα άλλο. Ήταν ένα παιδί από μία normal οικογένεια που τον αγαπούσε πάρα πολύ. Ήταν μεγαλωμένος με αγάπη, με αρχές, ήταν σωστός επαγγελματίας, με κέφι, με μεράκι. Και δεν τα λέμε απλά για να υπερβάλουμε. Έτσι ακριβώς ήταν! “

O Στέλιος μαζί με τον Πλάτωνα σε ένα live στον “Μύλο” της Θεσσαλονίκης

Ο Στέλιος συνέχισε στο TLIFE: “Παίζαμε (μουσική) μαζί χρόνια πολλά! Πολύ καλός συνεργάτης, πολύ καλή μουσική. Συνεργαζόμασταν μαζί από το 1999. Ήταν ένας άνθρωπος cool, χωρίς κόμπλεξ, χωρίς τίποτα. Ήταν “χορευτής” σε όλα του γενικά! Δεν υπολόγιζε κίνδυνο… Έπαιζε μουσική από πολύ μικρό παιδί, ήταν σε μπάντες… Μετά έπαιζε με μεγαλύτερα ονόματα… Ήταν ωραίος τύπος!”

O Πλάτωνας μαζί με τον Γιάννη Σερβετά και τον Αντώνη Κανάκη

Ιδιαίτερα στενοχωρημένη από το θάνατο του 31χρονου είναι και η στιχουργός Βίκυ Γεροθόδωρου που είχε γνωρίσει τον Πλάτωνα μέσα από τη συνεργασία της με τον Μύρωνα Στρατή. “Τον γνώριζα, φυσικά και τον γνώριζα. Χρόνια πίσω τον είχα γνωρίσει μαζί με τον Μύρωνα. Ήταν ένα παιδί γεμάτο ζωντάνια και κέφι.

Είχε πάντα πολύ ενέργεια. Έχουμε πάθει σοκ με το θάνατό του”, ανέφερε στο TLIFE και πρόσθεσε αναφορικά με τις συνθήκες του θανάτου: “Άκουσα τι έγινε. Πήγε να κάνει τη δουλεία του ουσιαστικά. Κανείς δεν περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο”.

Στο παρελθόν ο Πλάτωνας είχε συνεργαστεί και με άλλους καλλιτέχνες όπως ο Μιχάλης Εμιλής και ο Γιώργος Τετζεράκης. Το TLIFE επικοινώνησε με τον Μιχάλη Εμιρλή, ο οποίος ήταν πολύ στενοχωρημένος από το τραγικό περιστατικό. Ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση, το μόνο που ανέφερε ότι όλοι είναι συγκλονισμένοι από τον θάνατο του γνωστού καλλιτέχνη.

O Mark Angelo γνώριζε πολύ καλά τον Πλάτωνα και είχε συνεργαστεί μαζί του. Σύμφωνα με κοντινό του άνθρωπο, έχει στενοχωρηθεί πάρα πολύ από την είδηση αυτή. Πριν λίγο έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο facebook:

To συγκρότημα Professional Sinnerz από χθες το βράδυ γράφει συνέχεια στο twitter του για τον Πλάτωνα

Η κηδεία του Πλάτωνα θα γίνει το Σάββατο, στις 11:30 από το νεκροταφείο του Σχιστού

Ρεπορτάζ: Εβίτα Τσιλοχρήστου, Νατάσσα Στρόβιλα

Read More

And More