Η Σία Κοσιώνη είναι πάνω απ’ όλα μαμά! Η νέα ασχολία που ξετρέλανε το γιο της (pic)

Όσο και αν λατρεύει τη δουλειά της, ύψιστη σημασία για τη ζωή της έχει ο γιος της. Ο λόγος για τη Σία Κοσιώνη, η οποία μπορεί να είναι μια αυστηρή επαγγελματίας και σε καθημερινή βάση να μεταφέρει τον παλμό των εξελίξεων μέσα από το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ, όμως προτεραιότητα για εκείνη έχει ο μικρός Δήμος.

Η γνωστή δημοσιογράφος είναι μια πολύ δραστήρια μητέρα, που δεν χάνει στιγμή την ενέργειά της και δεν σταματά να σκέφτεται συνεχώς πράγματα, ώστε να περνά παραγωγικό χρόνο μαζί με τον γιο της. Η περίοδος που διανύουμε είναι μία από τις πιο δημιουργικές για το μικρό Δήμο, καθώς πριν από λίγες μέρες συμπλήρωσε τρία χρόνια ζωής. Έτσι, συνεχώς ανακαλύπτει νέες ασχολίες και ξετρελαίνει τους γονείς του με τις πράξεις του.

Αυτή τη φορά, η Σία Κοσιώνη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μία από τις καινούργιες δραστηριότητες του μοναχογιου της, που δεν είναι άλλη από τη ζωγραφική. Μαμά και γιος πήραν τους μαρκαδόρους και άρχισαν να μεγαλουργούν, με το Δήμο να αφήνει τα σημάδια του και πάνω στα χέρια της παρουσιάστριας ειδήσεων. 

“Αν δείτε κάτι περίεργο το βράδυ στα χέρια μου, είναι να ξέρετε χιονόμπαλες”, σημείωσε χαρακτηριστικά πάνω στη φωτογραφία της. 

Δες τη φωτογραφία:

Η Σία Κοσιώνη είναι χαζομαμά!

Read More

And More