Η Σία Κοσιώνη τιμά την παράδοση και βάφει κόκκινα αυγά! [pic]

Μπορεί το φετινό Πάσχα να είναι διαφορετικό και πρωτόγνωρο για όλους μας, όμως υπάρχουν μερικές αξίες που η πανδημία του κορονοϊού δεν πρόκειται να αλλάξει. Μεγάλη Πέμπτη σήμερα και οι περισσότερες Ελληνίδες μπήκαν στην κουζίνα της και έβαψαν παραδοσιακά πασχαλινά αυγά. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η Σία Κοσιώνη.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ καθημερινά βρίσκεται στις επάλξεις της ενημέρωσης μεταφέροντας στους τηλεθεατές όλο το ρεπορτάζ και τις εξελίξεις για την εξάπλωση του απειλητικού ιού στην χώρα μας αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη. Τι και αν ολόκληρη η χώρα βρίσκεται σε καραντίνα, εκείνη βρίσκεται κάθε βράδυ στο πόστο της τηρώντας πάντα τις οδηγίες της πολιτείας.

Ωστόσο, η Σία Κοσιώνη φροντίζει φυσικά να βρίσκει χρόνο για την οικογένειά της και όλοι μαζί να τον περνούν με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο. Σήμερα, η ξανθιά παρουσιάστρια πέρασε το πρωινό της στην κουζίνα και ως είθισται έβαψε κόκκινα αυγά. “Βάψαμε και φέτος τα αυγουλακια μας! Και μαζί το μισό σπίτι… Και του χρόνου!”, σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες τη φωτογραφία:

Και του χρόνου!

Read More

And More