Η Sienna Miller ασπάστηκε την Καμπάλα!

Η διάσημη ηθοποιός εδώ και λίγο καιρό έχει ασπαστεί την Καμπάλα και ακολουθεί τα χνάρια της Madonna αλλά και άλλων σταρ του Hollywood.

Η 28χρονη έχει ηδη ξεκινήσει και παρακολουθεί τα σεμινάρια που οργανώνονται στο κέντρο της Καμπάλα στην Νέα Υόρκη, εκεί τακτική επισκέπτρια είναι και η βασίλισσα της ποπ, Madonna.

H Sienna ανακοίνωσε πρόσφατα στους φίλους της ότι θέλει να γνωρίσει καλύτερα την μυστική Εβραική πειθαρχία. Ο πατέρας της ήταν Εβραίος, αλλά εκείνη δεν είχε μιλήσει ποτέ για τα πιστεύω της.

Ένας φίλος της είπε: ”Η Sienna έχει ασπαστεί την Καμπάλα και άρχισε να φοράει και το κόκκινο βραχιολάκι που είναι το σύμβολο της Καμπάλα, είναι πολύ γοητευμένη από όλο αυτό”

Εκτός από την Madonna και την Sienna και άλλοι σταρ του Hollywood έχουν ασπαστεί την Καμπάλα όπως, η Britney Spears, η Charlize Theron, ο Aston Kutcher και η Demi Moore. Στην Ελλάδα ο γνωστός ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου έχει δηλώσει ότι ακολουθεί την Καμπάλα και μάλιστα πριν από μερικούς μήνες είχε φέρει και τον μέντορα της Madonna στην Ελλάδα.

Η Sienna Miller φοράει στο χέρι της το κόκκινο βραχιολάκι

Read More

And More