Η Σίσσυ Χρηστίδου για τις δύσκολες στιγμές με την ασθένεια της μητέρας της: “Ένιωσα πολλές φορές να λυγίζω”

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Σίσσυ Χρηστίδου, λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα της στο Mega με το «Χαμογέλα και πάλι». Η παρουσιάστρια μίλησε για την επιστροφή στο mega-λο κανάλι και την συγκινητική στήριξη του κόσμου στην ασθένεια της μητέρας της.

«Επειδή είχα σταματήσει να είμαι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και το youtube, όσοι με ακολουθούν στενά είχαν καταλάβει ότι κάτι περίεργο γίνεται. Εννοείται πως δε χρησιμοποιώ ποτέ τον αέρα της εκπομπής για προσωπικά μου θέματα, ό,τι δικό μου θέλω να επικοινωνήσω το κάνω από τα social – θα το έκανα μόνο αν επηρέαζε τη δουλειά και έπρεπε να εξηγήσω τους λόγους. Γι’ αυτό και όταν πια ολοκληρώθηκε η σεζόν αποφάσισα να ανεβάσω το βίντεο στο Youtube» εξομολογήθηκε στον Νίκο Γεωργιάδη.

Όλο αυτό το διάστημα πηγαινοερχόταν στη Θεσσαλονίκη κάθε εβδομάδα που ο πρώην σύζυγός της Θοδωρής Μαραντίνης είχε τα παιδιά. «Περάσαμε πολύ δύσκολα. Μίλησα δημόσια αφού τελείωσε η εκπομπή γιατί δεν ήθελα να γίνει το επίκεντρο. Φυσικά και ένιωσα πολλές φορές να λυγίζω, όχι όμως στον τηλεοπτικό αέρα. Προσπάθησα ως επαγγελματίας να αντεπεξέλθω όσο καλύτερα μπορούσα. Περάσαμε πάρα πολλά, δεν ήταν μόνο η ασθένεια της μητέρας μου, αλλά είχαμε και άλλες ατυχίες. Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά είχαν νοσήσει και οι δύο μου γονείς με κορονοϊό, νοσηλεύονταν σε διαφορετικά νοσοκομεία. Δεν μπορούσαμε να τους δούμε από κοντά, τους χαιρετούσαμε από τα παράθυρα» συμπληρώνει στο OK! η παρουσιάστρια του Μεγάλου Καναλιού.

Από την ημέρα που η Σίσσυ Χρηστίδου γνωστοποίησε την κατάσταση της μητέρας της, φυσικά με τη συγκατάθεση της, την προσέγγισαν πολλοί άνθρωποι που ζουν παρόμοιες καταστάσεις. «Και μέσα στο νοσοκομείο γνώρισα πολλούς ανθρώπους, και μάλιστα νέους, που έρχονται αντιμέτωποι με τέτοιες ασθένειες. Μέχρι τότε δεν ήμουν καθόλου εξοικειωμένη γιατί στο περιβάλλον μας δεν είχαμε τέτοια περιστατικά. Ο κόσμος με στήριξε, με αγκάλιασε, μου έδωσε δύναμη. Η δημοσιοποίηση αυτής της δύσκολης κατάστασης άλλαξε όλη την οπτική μου κι αυτό είναι το μεγάλο δώρο που σου δίνουν τα social media. Όταν χρειάστηκε αίμα η μητέρα μου ή και το νοσοκομείο για άλλους ανθρώπους, το δημοσιοποίησα και ήρθαν πάρα πολλοί άνθρωποι για να μας βοηθήσουν. Ήταν πολύ συγκινητικό».

Read More

And More