Η Σίσσυ Χρηστίδου “μένει σπίτι” – Τα παιχνίδια με τους γιους της και η γυμναστική που ακολουθεί!

Ένα από τα σοβαρότερα εφόδια κατά της πανδημίας του κορονοϊού είναι, όπως αποδεικνύονται και σύμφωνα με τους ειδικούς, ο αυτοπεριορισμός και η ατομική ευθύνη. Στο πλαίσιο αυτό το υπουργείο Υγείας επιστρατεύει κάθε πρόσφορο μέσο που του δίνει και η τεχνολογία για να πείσει τους Έλληνες να μείνουν στο σπίτι ως το πιο αποτελεσματικό μέτρο περιορισμού του φονικού ιού.

«Μένουμε σπίτι», λοιπόν, είναι το μήνυμα που περνάει η καμπάνια του ΕΟΔΥ. Πρόκειται για μία σύσταση προς τους πολίτες που εμφανίζουν συμπτώματα ίωσης να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις μετακινήσεις τους στις αναγκαίες, προκειμένου να μειωθούν οι πιθανότητες να νοσήσουν ακόμα περισσότεροι πολίτες.

Η Σίσσυ Χρηστίδου στηρίζει την προσπάθεια αυτή και, αφού σταμάτησε προσωρινά την εκπομπή της “Έλα Χαμογέλα”  στο Open, κλείστηκε για τα καλά μέσα στο σπίτι της. έχοντας για παρέα μόνο τα παιδιά της, τον Φίλιππο και τον Μιχαήλ, αλλά και τον αγαπημένο τους σκύλο, τη Ginger.

Η παρουσιάστρια προσπαθεί να περνά εποικοδομητικό χρόνο με τα παιδιά της, τώρα που οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις το επιτρέπουν και σαν σωστή νοικοκυρά το έχει… ρίξει στις οικιακές δουλειές. Μάλιστα, βρήκε την ευκαιρία να ξεκινήσει λίγο γυμναστική, ενώ δεν χάνει την ευκαιρία να φωτογραφίζεται σε αγαπημένες της γωνιές μέσα στο σπίτι. Όσο για τους καλούς της φίλους, αυτούς τους βλέπει πια μόνο μέσω… βίντεο κλήσης.

Ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, η Σίσσυ δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι, μέσα από τα stories της, τους αποκάλυψε πώς μαζί με τα αγόρια της καθάρισαν τις ντουλάπες στο παιδικό δωμάτιο, τους έδειξε πώς αθλείται στο σαλόνι της και τους έδωσε μια γεύση από τα beaute που κάνει στο μπάνιο της.

Δες τις φωτογραφίες και τα βίντεο:

Σώζουμε τη ζωή μας, κάνοντας ζωάρα! Έλα πάμε… #PartoAlliws #ZwaraModeOn #MenoumeSpiti #Pinkwater

There are bright places in the darkest moments ✨

Apparently there is nothing you can’t do from home… #homework #stayhome #staysafe #menoumespiti

Τίποτα τίποτα…. Θα χρειαστώ άμεσα καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας στην κουζίνα 😏 #Day5 #MenoumeSpiti

Μένω στο σπίτι και πίνω καφέ με την @gingerthepoodle_official για να μάθω τα νέα της.. Αργότερα θα της μάθω μπιρίμπα! #KalaEimai #Peripou #menoumespiti #PetDate #FriendsOnSkype

«Θεσσαλονικιά: Μύθοι & Αλήθειες». #MenoumeSpiti & βλέπουμε @youtube.

Read More

And More