Η σοκαριστική κατάθεση του καθηγητή της φοιτήτριας που αγνοείται!

Ο Μιχάλης Μιχαηλίδης, είναι καθηγητής και πολύ καλός φίλος της Αγγελικής Σταυρουλάκη, της φοιτήτριας που αγνοείται. Ο 50χρονος καθηγητής βρήκε το κουράγιο να καταθέσει στις αστυνομικές αρχές τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε: ”Με ξυλοκοπούσαν μέχρι λιποθυμίας και με υπέβαλαν σε εικονικές εκτελέσεις. Με ρωτούσαν το γνωρίζω για την εξαφάνιση της Αγγελικής και όταν εγώ τους απαντούσα πως δεν γνώριζα το παραμικρό, τότε με κολλούσαν στον τοίχο και μου έβαζαν το πιστόλι στο κρόταφο. Άρχιζαν να μετρούν αντίστροφα και όταν ο χρόνος τελείωνε άκουγα το κλικ από τη σκανδάλη του άδειου πιστολιού”, διαβάζουμε στην Espresso.

O ταλαιπωρημένος άντρας συνεχίζει την συγκλονιστική μαρτυρία του: ”Με πήγαν στην άκρη του φαραγγιού και μου έκλεισαν τα μάτια. Φωνάζοντας, μου είπαν πως αν δεν άνοιγα το στόμα μου και δεν έλεγα όσα γνώριζα για την αγγελική θα με πετούσαν μέσα. Τους απαντούσα ακόμη μία φορά ότι άδικα με βασανίζουν γιατί αγνοούσα παντελώς που ήταν η κοπέλα. Με τα πολλά κι αφού με άφηναν στο χείλος του γκρεμού για αρκετά λεπτά απειλώντας ότι θα με έσπρωχναν, στο τέλος με έπαιρναν από εκεί”.

Η απελπισία του ήταν μεγάλη. Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. ”Μη αντέχοντας τα βασανιστήρια και τις εικονικές εκτελέσεις, άρχισα να εισπνέω αεροζόλ για να πέσω σε λήθαργο και να βρω το θάροος να κόψω τις φλέβες μου. Ήταν τέτοια η απελπισία μου που σκέφτηκα ότι έτσι ή θα πεθάνω και θα γλιτώσω ή θα τους αναγκάσω να με μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Το τραύμα που προκάλεσα ήταν βαθύ. Αργότερα όταν ήρθε ο γιατρός, παρ’ότι ήμουν ημιλιπόθυμος, θυμάμαι ότι δεν μου έκανε αναισθησία και πονούσα πολύ όταν με έραβε”, αποκαλύπτει.

Read More

And More