Ι. Σουλιώτη – Α. Ναθαναήλ: Δύο από τις νοικοκυρές του ΑΝΤ1!

Η Αννίτα Ναθαναήλ και η Ιωάννα Σουλιώτη, λίγο πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Real Housewives, μίλησαν για την προσωπική τους ζωή, σε συνέντευξη που έδωσαν στο περιοδικό ”ΟΚ”.

Αρχικά, και οι δύο παραδέχτηκαν, πως δεν θα συμμετείχαν στην εκπομπή, αν δεν υπήρχε το οικονομικό αντάλλαγμα. Όπως είπαν, ”η οικονομική ανταμοιβή είναι πάντα ένα δέλεαρ και πίσω από αυτό κρύβεται μια δέσμευση, κατά την οποία πρέπει να είναι συνεπείς και οι 2 πλευρές”. Αν ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα, θα δέχονταν και χωρίς ανταμοιβή.

Η Αννίτα, σε όσους μπορεί να πιστεύουν πως τα οικονομικά δεδομένα του σπιτιού της, δεν ανταποκρίνονται σε εκείνα της μέσης Ελλάδας, απαντά: ”Την οικονομική κρίση, την έχουμε αισθανθεί όλοι μας. Όταν είδα τους φουσκωμένους λογαριασμούς της ΕΥΔΑΠ αποφάσισα να βάλω συνθετικό χλοοτάπητα στον κήπο μου, αντί να έχω γκαζόν. Έχω μειώσει τον οικογενειακό προϋπολογισμό 30-40%.”

Πώς αντέδρασαν όμως, τα παιδιά τους, στο άκουσμα της συμμετοχής τους σ’ αυτό το παιχνίδι; Η Ιωάννα είπε, πως πριν πάρει την απόφαση να συμμετέχει, ζήτησε την γνώμη ειδικών, κάτι στο οποίο συμφώνησε και ο πρώην σύζυγός της, Κωνσταντίνος Γέρου, γιατί δεν ήξερε πως θα αντιδρούσαν εκείνα κι ύστερα τους εξήγησε πως αυτό δεν θα γίνεται πάντα. ”Είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα”, τους είπε. Η Αννίτα με τη σειρά της, ανέφερε πως ποτέ δεν της παραπονέθηκαν τα παιδιά, γιατί η κάμερα είναι ελάχιστες φορές μέσα στο σπίτι.

Επιπλέον, η Ιωάννα δήλωσε πως από το διαζύγιο με τον Κωνσταντίνο ”δεν βγήκε αλώβητη, γιατί από μία κατάσταση πέρασε σε μία άλλη”. Τόνισε όμως, πως ”το σημαντικό είναι, ότι τώρα είναι καλά και οι δυο και ως ενήλικοι λειτουργούν με γνώμονα το καλύτερο για τα παιδιά τους. Ο χωρισμός ποτέ δεν είναι εύκολος, αλλά βγήκα πιο δυνατή και σίγουρη για τον εαυτό μου. Τα παιδιά με βοήθησαν να βρω τις ισορροπίες μου. Μάλιστα, ζήτησα και τη συμβουλή παιδοψυχολόγου κι έκανα κάποια σεμινάρια ψυχολογίας για να αντιμετωπίσω τον θυμό που είχα μέσα μου.”

Η Αννίτα, όσον αφορά στο γάμο της και τα διαζύγια, που έχουν αυξηθεί στις μέρες μας δήλωσε: ”Δυστυχώς, αυτά είναι τα σημεία των καιρών. Δεν νιώθω ότι με αφορά, ούτε είναι κάτι που με φοβίζει, γιατί όταν ένας γάμος έχει γερές βάσεις, μπορεί να αντέξει στο χρόνο. Όλες οι σχέσεις περνάνε όρη και κοιλάδες. Τώρα αισθάνομαι ότι η ζωή μου είναι πιο γεμάτη από ποτέ.”

Διάβασε περισσότερα στο ”ΟΚ” που κυκλοφορεί!

Read More

And More