Ι. Σουλιώτη: “Θέλω πολύ να βρω ένα σύντροφο στη ζωή μου”

Η Ιωάννα Σουλιώτη μίλησε στο περιοδικό “Glam” για την τηλεόραση, για τον πρώην σύζυγό της και το διαζύγιο, για τον νέο σύντροφο που θέλει, αλλά και για το πως είναι ως νοικοκυρά!
Όσον αφορά την τηλεόραση η ίδια είπε: “Δεν θεωρώ ότι έχω αδικηθεί έτσι όπως με έχουν παρουσιάσει. Η εικόνα που βγήκε στην τηλεόραση είναι κι αυτή μέρος του εαυτού μου. Η αλήθεια είναι ότι είμαι σαν σπίρτο, εκνευρίζομαι και ανάβω εύκολα αλλά ηρεμώ αμέσως. Δεν θεωρώ δηλαδή ότι έβγαλε η εκπομπή κάτι που δεν είμαι.”
Η Ιωάννα αποκάλυψε ότι είναι κλασική νοικοκυρά με όλη την έννοια της λέξης: “Και σφουγγαρίζω και σκουπίζω και ξεσκονίζω, δεν το συζητώ για το μαγείρεμα, αυτό γίνεται επί καθημερινής βάσης, όσο για το σιδέρωμα αυτό είναι το αγαπημένο μου, είναι το αγχολυτικό μου.”

Για τον χωρισμό της δήλωσε: “Δεν είναι εύκολο να πάρεις την απόφαση να χωρίσεις, ιδιαίτερα όταν είσαι πολλά χρόνια με έναν άντρα. Λένε ότι μια γυναίκα κρατάει ένα σπίτι, αλλά μια γυναίκα κρατάει και ένα χωρισμό. Για ποιο λόγο να κρατήσω ένα σπίτι όπου θα κάνει ο καθένας την ζωή του; Τι γάμος είναι αυτός; Για τα μάτια του κόσμου; Σίγουρα όχι αυτός που θέλω εγώ.”
Τέλος το μοντέλο είπε ότι θέλει να βρει ένα σύντροφο: “Θέλω πάρα πολύ να βρω ένα σύντροφο στη ζωή μου. Θέλω όμως να τα πηγαίνει καλά και με τα παιδιά μου.” και στη συνέχεια για τον γάμος είπε: “ Για γάμο δεν ξέρω, δεν με αφορά. Βέβαια αυτό δεν μπορείς να το καθαρίσεις απαραίτητα.”

Read More

And More