Η Σταματίνα πιάνει απο Σεπτέμβρη το καθημερινό …κουτσομπολιό;

Η Σταματίνα πιάνει απο Σεπτέμβρη το καθημερινό …κουτσομπολιό; | tlife.gr

Τσουνάμι τηλεοπτικών εξελίξεων αναμένεται να προκαλέσει στο Alter η αποχώρηση της Φαίης Σκορδά. Βλέπετε απο εκεί που οι τηλε-κουτσομπόλες του καναλιού του Περιστερίου τα είχαν χωρισμένα τα …τσανάκια τους ,τις μέρες τους ,τις ώρες τους και τις εκπομπές τους, τώρα ; Τώρα όλα παίζουν !

Τόσο η Βάσια Λόη, όσο και η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν ξέρουν τι θα τους …ξημερώσει. Τα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει πολλά . Μάλιστα, το επικρατέστερο έλεγε, πως δεν αποκλείεται η νέα τηλεοπτική χρονιά να βρει την Βάσια να κάνει πιο …πουρνό – πουρνό κουτσομπολιό , απέναντι με άλλα λόγια απο τα πρωινάδικα των άλλων καναλιών και την Σταματίνα να αναλαμβάνει την σκυτάλη τα μεσημέρια, ενώ υπήρξε κι ένα δεύτερο σενάριο που ήθελε την Βάσια να τα μαζεύει και πάλι τα τηλε-μπογαλάκια της και να επιστρέφει στο Σαββατοκύριακο, αφήνοντας ελεύθερο το τηλεοπτικό πεδίο τις καθημερινές στην Σταματίνα.

Με τούτα και με ΄κείνα όπως ήταν φυσικό, η Σταματίνα θορυβήθηκε και έτσι όταν ρωτήθηκε απο τους δημοσιογράφους για το αν απο Οκτώβρη μετακομίζει στην καθημερινή ζώνη , δεν δίστασε να αποκαλύψει την συζήτηση και την συμφωνία που έχει κάνει με την διοίκηση του καναλιού.

Ετσι, η Σταματίνα είπε πως δεν αλλάζει ούτε τηλεοπτικό πόστο, ούτε τηλεοπτική ώρα, γιατί απλούστατα το συμβόλαιο συνεργασίας το οποίο ανανέωσε με το Alter πριν απο έναν περίπου μήνα, αφορούσε στην παρουσίαση του «TV Weekend» και μοιραία την δέσμευε για Σαββατοκοκύριακο.

Οπότε, ότι …αλλαξοκαναλιά γίνει στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού του Μπουρναζίου θα αφορά μόνο στην Βάσια και την παρέα της . Για να δούμε τι θα δούμε…

READ more