Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κάνει τον απολογισμό της για το 2016 και μας αποκαλύπτει…

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κάνει τον απολογισμό της για το 2016 και μας αποκαλύπτει… | tlife.gr

Γέρε χρόνε φύγε τώρα, πάει η δική σου η σειρά, ήρθε ο νέος με τα δώρα, με τραγούδια και χαρά… Ναι, βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το 2016 μας αποχαιρετήσει και όλοι μας θέλοντας και μη αυτές τις ημέρες κάνουμε τον ετήσιο απολογισμό μας! Εξαίρεση στο κανόνα δεν αποτελεί ούτε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία φύση, θέση αισιόδοξη πιστεύει πάντα πως τα καλύτερα έρχονται και την ίδια στιγμή μας αποκαλύπτει όλες τις σκέψεις της για την χρονιά που βρίσκεται σε τροχιά εξόδου…

«Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, κατά τη διάρκεια της οποίας εξαντλήθηκε η υπομονή των Ελλήνων. Με όλα αυτά που ζήσαμε στο τέλος της σεζόν και με τις άδειες σε ό,τι αφορά τους τηλεοπτικούς σταθμούς, αυτή η ιστορία εξελίχθηκε εφιαλτικά για πολλούς συναδέλφους. Οπότε, όταν σου συμβαίνει κάτι τόσο άσχημο, το να φλερτάρεις δηλαδή με το χειρότερο δυνατό σενάριο και τελικά να το αποφεύγεις, νομίζω ότι αυτό το ταρακούνημα φτάνει για να συνειδητοποιήσεις το αυτονόητο.

Ότι είμαι τυχερή που έχω τη δουλειά μου, που είμαι σε ένα πολύ καλό μαγαζί το οποίο με πληρώνει στο τέλος του μήνα, ότι έχω ένα πολύ καλό περιβάλλον στο οποίο εργάζομαι και, εννοείται, νιώθω τυχερή και χαρούμενη που κάνω τη δουλειά την οποία αγαπώ. Επίσης, νιώθω πολύ καλά που η εκπομπή έχει αγαπηθεί, οπότε ναι, νιώθω ευγνώμων. Και κυρίως ευγνώμων νιώθω γι’ αυτό που θεωρούσα αυτονόητο, ότι ο Αlpha θα υπάρχει και ευτυχώς συνεχίζουμε και έχουμε τη δουλειά μας», δήλωσε χαρακτηριστικά στο «7 Μέρες Tv».

READ more