Η Σταρ Ελλάς και ο μπασκετμπολίστας!

Η Άννα Πρέλεβιτς είναι κόρη του διάσημου Σέρβου μπασκετμπολίστα Μπανέ Πρέλεβιτς. Ωστόσο, δεν είναι μόνο ο πατέρας της που την βοήθησε να αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση με τον αθλητισμό.

Η Σταρ Ελλάς 2010 από μικρή ασχολείται με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα είναι πρωταθλήτρια καλλιτεχνικού πατινάζ. Επίσης, διατηρεί δεσμό εδώ και τρία χρόνια με τον μπασκετμπολίστα του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Χαριτόπουλο. Η ίδια αποκαλύπτει στο περιοδικό Nitro,ότι ο αθλητής είναι η μόνη της σχέση καθώς είναι μαζί από την ηλικία των 17 ετών.

Σε πρόσφατο ταξίδι τους στη Θεσσαλονίκη, η Άννα ήρθε αντιμέτωπη με την δύναμη του ονόματός της. Φίλαθλοι πετούσαν σε εκείνη και τον αγαπημένο της μπουκάλια σχολιάζοντας το γεγονός ότι δεν φτάνει που έκανε μεταγραφή από την ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ τα έχει και με την κόρη του Πρέλεβιτς.

Η 20χρονη κοπέλα είχε καταλάβει από νωρίς τι σήμαινε να είναι η κόρη του Πρέλεβιτς. “Τότε κατάλαβα για πρώτη φορά τι όνομα κουβαλάει ο μπαμπάς μου. Πρώτη μέρα στο λύκειο, με ήξεραν και οι πέτρες. Μάλιστα, ήρθε μια κοπελίτσα και μου ζήτησε αυτόγραφο! Αλλά μετά, καπάκι, τα κορίτσια άρχισαν να λένε διάφορα”, υποστηρίζει η Άννα για την ηλικία των 15 χρόνων.

Read More

And More