Η συγκίνηση της Ε. Κοκκίνου στην εκδήλωση για την ΕΛΕΠΑΠ! Δες φωτογραφίες

Το απόγευμα της Παρασκευής πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Golden Hall, με αφορμή συνεργασία της Sephora Μαρινόπουλος με την ΕΛΕΠΑΠ. Η γνωστή τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου, που είναι γνωστή και για τη φιλανθρωπική της δράση, αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση να συμμετέχει σε ακόμα μία και να έχει ενεργό ρόλο στην στήριξη των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ.

Μάλιστα, δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός ότι η γνωστή ερμηνεύτρια δάκρυσε, καθώς μιλούσε στο κοινό για την σπουδαιότητα αυτής της αγοράς.

Η δράση αυτή λοιπόν, αφορά 2.000 χριστουγεννιάτικα αρκουδάκια της εταιρείας καλλυντικών Sephora, τα οποία πωλούνται σε όλο το δίκτυο καταστημάτων της, ενώ τα κέρδη από τις πωλήσεις τους θα διατεθούν προς όφελος της ΕΛΕΠΑΠ. Το αρκουδάκι θα πωλείται ως την 31η Ιανουαρίου 2012 στην τιμή των 10,00€, ποσό το οποίο καλύπτει μία φυσιοθεραπεία ενός παιδιού της ΕΛΕΠΑΠ.

Το TLIFE, λοιπόν, βρέθηκε στην εκδήλωση για την προώθηση αυτής της δράσης και απαθανάτισε την Έλλη Κοκκίνου να ποζάρει με το συγκεκριμένο αρκουδάκι και να υπογράφει αυτόγραφα!

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More