Η συγκίνηση της Φαίης Σκορδά: “Ο πεθερός μου κάθε Κυριακή μου έφερνε ένα λουλούδι”

Ο Γιάννης Λιάγκας ήταν ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος για την οικογένεια της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 μίλησε για πρώτη φορά μετά την απώλεια του πεθερού της και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Για τον σύζυγό της είναι μία δύσκολη φάση της ζωής του και ακόμα είναι πολύ νωρίς για να συνειδητοποιήσει ότι έχασε τον μπαμπά του. Ωστόσο,τα χαμόγελα των παιδιών του είναι αυτά που του δίνουν δύναμη. “Εγώ και τα παιδιά μας είμαστε το στήριγμα του Γιώργου. Τα παιδιά είναι το μέλλον και δεν σε βοηθούν να το ξεπεράσεις, σε βοηθούν να προχωρήσεις”, λέει χαρακτηριστικά η Φαίη στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά”. “Ο γονιός είναι γονιός ότι ηλικία και να έχει όταν φύγει. Ο Γιώργος τον αγαπούσε πολύ τον μπαμπά του”, συμπληρώνει.

Και για εκείνη όμως είναι μία δύσκολη στιγμή. “Ο πεθερός μου κάθε Κυριακή μου έφερνε ένα λουλούδι κι ένα προφιτερόλ”, λέει συγκινημένη. Ακόμα και όταν δεν μπορούσε να τη δει φρόντισε να της στείλει λουλούδια και όπως εξηγεί η ίδια δεν έχει πάρει ποτέ περισσότερα λουλούδια στη ζωή της.

“Ο μπαμπάς του Γιώργου, άσχετα από το γεγονός ότι ήταν πεθερός μου, ήταν ένας απίστευτα τρυφερός άνθρωπος”, λέει.

Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Λιάγκας συγκινεί με ένα κείμενο στο οποίο αναφέρεταισ τον μπαμπά του. Δες εδώ!

Read More

And More