Η συγκίνηση του Γιώργου Σαμαρά για τον θάνατο του Δημήτρη Μόρα

Ο Δημήτρης Μόρας νοσηλεύτηκε για πολύ καιρό στην Αυστραλία δίνοντας μάχη με την ασθένειά του. Εδώ και λίγες μέρες είχε μεταφερθεί να συνεχίσει τη νοσηλεία στην πατρίδα του. Ωστόσο, έχασε τελικά τη ζωή του σε ηλικία 33 ετών βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένειά του.

Συγκινημένος από τον θάνατο του αδερφού του διεθνούς αμυντικού, Βαγγέλη Μόρα είναι όλος ο αθλητικός κόσμος. Ο Γιώργος Σαμαράς κοινοποίησε στον λογαριασμό του στο instagram μία φωτογραφία που απεικονίζει τα δύο αδέρφια, στο νοσοκομείο της Αυστραλίας.


Την ίδια φωτογραφία ανέβασε αρχικά στο δικό του λογαριασμό ο Βαγγέλης Τοροσίδης, δείχνοντας κι εκείνος την συμπαράστασή του στον συμπαίκτη και φίλο του για την απώλειά του. “Καλό παράδεισο Δημήτρη…” έγραψε ο ποδοσφαιριστής στη λεζάντα της.

Η ιστορία πίσω από τη φωτογραφία

Ο Δημήτρης πήγε για διακοπές στην Αυστραλία τον Μάρτιο του 2014. Μετά από μία εντελώς απρόοπτη αδιαθεσία επισκέφθηκε το νοσοκομείο Alfred και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έπασχε από λευχαιμία.

Εισήλθε στο νοσοκομείο στις 7 Απριλίου του 2014 και επειδή οι γιατροί που τον παρακολουθούσαν έκριναν επικίνδυνη έως απαγορευτική για την υγεία του άτυχου νέου οποιαδήποτε μετακίνηση.

Πέρυσι το καλοκαίρι τον επισκέφτηκε στο νοσοκομείο ο αδερφός του Βαγγέλης και προχώρησε σε δωρεά μυελού των οστών για να βοηθήσει στον αδελφό του. Η φωτογραφία είχε αναρτηθεί στο Facebook του διεθνούς αμυντικού στις 30 Ιουλίου του περασμένου έτους.

Read More

And More