Η συγκινητική ανάρτηση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη για το Καστελόριζο

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη λατρεύει την Ελλάδα και με κάθε ευκαιρία ανεβάζει στα social media εικόνες από τα μέρη που έχει επισκεφθεί και τους ανθρώπους τους.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram η μεγάλη μας τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο με πρωταγωνίστρια την κα Μαρία ετών 91 την οποία συνάντησε στο Καστελόριζο τον Μάιο του 2019, ένα νησί που για άσχημο λόγο ήρθε στην επικαιρότητα.

Γράφει  η Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Καστελλόριζο :το διαμάντι της Ελλάδας. Και η κυρα Μαρία μία πανέμορφη ελληνική ψυχή που πατάει τα 91 περιγράφει… Ας μείνουν τα λόγια της στο ημερολόγιο του Instagram… Η καρδιά του Ελληνισμού χτυπάει στο Καστελλόριζο».

Δες την ανάρτησή της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Καστελλόριζο :το διαμάντι της Ελλάδας Και η κυρα Μαρία μία πανέμορφη ελληνική ψυχή που πατάει τα 91 περιγράφει … Ας μείνουν τα λόγια της στο ημερολόγιο του Instagram… Tbt :με την Axion Hellas Μάης του 2019. #kastelorizo #dodekanisa #greece🇬🇷 #beautifulpeople #mybeautifulcountry #love #peace #axionhellas #australia Η καρδιά του Ελληνισμού χτυπάει στο Καστελλόριζο ………………..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alkistis Protopsalti -Greece (@alkistisprotopsalti) στις

Πηγή: Newsit

Read More

And More