Η συγκινητική εξομολόγηση του Γιώργου Λιάγκα στο ραδιόφωνο!

Για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή του ο τελευταίος χρόνος, την σύζυγό του Φαίη και τον μικρό Γιαννάκη τους μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας στην τελευταία του ραδιοφωνική εκπομπή για αυτήν τη χρονιά.

Ο γνωστός παρουσιαστής έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση, λίγο πριν πει “καλό καλοκαίρι” στους ακροατές του Real fm. “Για μένα ήταν η σημαντικότερη χρονιά της ζωής μου. Πέρυσι, στις 20 Ιουνίου, παντρεύτηκα, τον Ιούλιο η Φαίη συνέλαβε τον γιο μας, μάθαμε για την εγκυμοσύνη τον Αύγουστο… Μετά είχαμε όλη την αγωνία για μια παράτολμη απόφαση, για μια κοινή τηλεοπτική παρουσία στο πρώτο κανάλι της χώρας, σε ένα πρωινό που τα τελευταία χρόνια ήταν στη δεύτερη και τρίτη θέση. Μετά η εγκυμοσύνη, η γέννηση του μωρού, και τέλος η επέμβαση!”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ακόμη, για τη σχέση του με την Φαίη, ο ίδιος ανέφερε: “Όλοι στοιχημάτιζαν ότι θα τσακωθούμε, αλλά τελικά περάσαμε πολύ όμορφα με την Φαίη… Άρα, για ‘μένα ήταν η πιο σημαντική χρονιά της ζωής μου. Και το λέω για ό,τι αφορά τα προσωπικά μου, και όχι επειδή ήμασταν πρώτοι σε τηλεθέαση στο πρωινό ”.
Όσον αφορά τον μικρό του πρίγκιπα, τον Γιαννάκη, ο ίδιος ανέφερε: “Το παιδί είναι ό,τι πιο σημαντικό μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος. Και πρέπει να σου πω ότι ο πατέρας δεν μπορεί να αντιληφθεί τι συμβαίνει εννιά μήνες στην κοιλιά της γυναίκας του” και πρόσθεσε: “Το παιδί γεννιέται, αισθάνεσαι συγκίνηση, αλλά ο πατέρας δεν το καταλαβαίνει από την αρχή. Και το παιδί αρχίζει να τον αντιλαμβάνεται μετά τους τρεις μήνες. Ο δικός μου έκλεισε την Τρίτη τους τρεις μήνες. Τώρα, λοιπόν, αρχίζει και γελάει, με αναγνωρίζει, του μιλάω, του λέω “Γιαννάκη μου”, και μου γελάει…”

Read More

And More