Η συγκινητική εξομολόγηση του Πάνου Μουζουράκη για τον θάνατο του πατέρα του – “Εκεί παθαίνω το πρώτο σοκ…”

Ο Πάνος Μουζουράκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» και σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μεταξύ άλλων, μίλησε για την απώλεια του πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Μάρτιο.

«Τον Μάρτιο έφυγε από την ζωή ο πατέρας μου. Είχε ένα θεματάκι και μπήκε για μια τυπική εγχείρηση ουσιαστικά, στην Θεσσαλονίκη. Ανεβαίνω επάνω τον αποχαιρετώ, του λέω καλή επιτυχία μπαμπά, όλα θα πάνε καλά, και μου λέει σήκω φύγε να κάνεις τις δουλειές σου. Οπότε φεύγω επιβιβάζομαι στο αεροπλάνο, φτάνω στην επόμενη στάση κι επειδή έχει φτάσει με καθυστέρηση, τρέχω να προλάβω το boarding και την ώρα που φτάνω μου λένε έχει κλείσει η πτήση δεν μπορείτε να μπείτε», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε συγκινημένος: «Και την ώρα που δεν με αφήνουν να επιβιβαστώ στην πτήση, χτυπάει το τηλέφωνο και είναι ο αδερφός μου. Ο οποίος μου είπε πως είναι καλύτερο να γυρίσω στην Ελλάδα, οπότε εκεί παθαίνω το πρώτο σοκ. Κάθομαι να πιω μια μπύρα μέχρι να έρθει η πτήση να γυρίσω στην Ελλάδα, με πήρε και ο Πατέρας Αντώνιος τηλέφωνο και μου είπε:«Έτσι σε πήρα, ήθελα να δω αν είσαι καλά». Ο μπαμπάς μου έφυγε κύριος, μας είπε ότι είναι πλήρης. Ακόμα και το τραγούδι που έγραψα πρόλαβε και το άκουσε».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More