Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μπίτα του GNTM: «Ήρθα στην Ελλάδα μέσα σε ένα σακί με πατάτες» [video]

Με ύψος 1,86 και καταγωγή από το Ιράν, η Μπίτα είναι σίγουρα το πιο ψηλό κορίτσι που πέρασε από το casting του GNTM. Η συμμετέχουσα που ζει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα κέρδισε τη συμπάθεια των κριτών με το χαμόγελο και την προσωπικότητά της, ωστόσο, το ύψος της είναι απαγορευτικό για μια καριέρα στο μόντελινγκ. Έτσι, δεν κατάφερε να περάσει στο bootcamp.

Η πρώην διαγωνιζόμενη του Greece’s Next Top Model, μίλησε για την εμπειρία της στις auditions του reality μόδας, αλλά και για την προσωπική της ιστορία, όταν έφυγε με την οικογένειά της από το Ιράν για να γλιτώσουν από το μουσουλμανικό καθεστώς.

«Ήρθαμε σαν μετανάστες από το Ιράν. Εγώ θυμάμαι ότι ήρθα μέσα σε ένα σακί με πατάτες και η αδερφή μου το ίδιο. Η μαμά μου περπατούσε… Έτσι όπως μπαίνουν στη χώρα. Ήμουν πρόσφυγας. Ο μπαμπάς μου ήταν χριστιανός. Εκεί είναι μουσουλμανική χώρα. Έχω δεχτεί πολλά σχόλια, μου έχουν στείλει στο Instagram, κορίτσια από τη δική μου εθνικότητα. Μου έχουν στείλει μπράβο που συμμετείχα και ότι “μας έχεις κάνει περήφανους”, γιατί ένα κορίτσι από το Ισλάμ είναι πολύ δύσκολο να ακολουθήσει αυτό το χώρο. Το καθεστώς εκεί είναι πάρα πολύ αυστηρό οπότε είναι δύσκολο να κάνεις κάτι τέτοιο, και αν τολμήσεις να το κάνεις είναι θάνατος», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μπίτα.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More