Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Νίκου Μουτσινά: «Μια μέρα ανέβηκα στη ζυγαριά και είδα τον αριθμό 103» - Φωτογραφία

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Νίκου Μουτσινά: «Μια μέρα ανέβηκα στη ζυγαριά και είδα τον αριθμό 103» – Φωτογραφία | tlife.gr

Σε μια αρκετά εξομολογητική ανάρτηση προχώρησε το βράδυ της Τρίτης, ο Νίκος Μουτσινάς. Ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός αποφάσισε να ανεβάσει μια φωτογραφία του από την εποχή που ζύγιζε 103 κιλά, αναφέροντας πως όταν βάζεις στόχους μπορείς να τους καταφέρεις. Ο ταλαντούχος ηθοποιός πλέον έχει αδυνατίσει και ζει τη ζωή του όπως εκείνος θέλει. Με προσπάθεια, αντοχή και θέληση κατάφερε να χάσει τα περιττά κιλά και να ανανεωθεί τόσο σωματικά όσο και πνευματικά.

«Αυτή η φωτογραφία είναι από το περσινό καλοκαίρι. Βλέπεις τη διαφορά ε; Μια μέρα ανέβηκα στη ζυγαριά λοιπόν και είδα τον αριθμό 103. Κάπως ταράχτηκα, φοβήθηκα και αγχώθηκα! Συνειδητοποίησα πόσο τιμωρούσα τον εαυτό μου χρόνια τώρα, δεν με αγαπούσα. Συνειδητοποίησα πως με πρόδωσα. Αφήνουμε τον εαυτό μας στην άκρη για να επιβεβαι’ωσουμε την ελλειμματικότητα μας. Δεν ήξερα τι πρέπει να κάνω και πως μπορώ να φτάσω στα κιλά που θέλω! Το μόνο που έκανα ήταν να σκεφτώ τον εαυτό μου με πολύ περισσότερα κιλά και η εικόνα με τάραξε ακόμη παραπάνω! Δεν έχει να κάνει με το τι μου έλεγαν οι γύρω μου. Είχε σημασία το πως ένιωθα εγώ. Δεν μου άρεσε ο εαυτός μου, δεν μου άρεσε που δεν μπορούσα να ντυθώ όπως θέλω, δεν μου άρεσε που δεν είχα την αντοχή που θέλω. Δεν μου άρεσα καθόλου. Πήρα λοιπόν την απόφαση να σταθώ απέναντι σε μένα και να με αγκαλιάσω , να κάνω το χρέος μου απέναντι στον εαυτό μου, απέναντι στο σώμα μέσα στο οποίο ζω, να με σεβαστώ και να με αγαπήσω από την αρχή.

Ξεκίνησα λοιπόν να κάνω διατροφή και όχι δίαιτες εξπρές (που συνήθιζα) και να πετάξω τα κιλά που δεν ήθελα αργά, αλλά σταθερά. Έβαλα στόχο! Όχι για τους άλλους , αλλά για μένα , αν εγώ δεν επιλέξω να είμαι υγιής τότε ποιος. Αν εσύ δεν επιλέξεις να παλέψεις για σένα τότε ποιος; Αν το έκανα εγώ (που δεν φημίζομαι για την υπομονή μου σχετικά με την στέρηση) μπορείς κι εσύ! Αλήθεια μπορείς! Αρκεί να σκεφτείς τον εαυτό σου στην καλύτερη εκδοχή του! Γίνε σύμμαχος σου, μάθε να σε αγαπάς και να είσαι ευτυχισμένος», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

READ more