Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Β. Ζούλια στην Τατιάνα για την περιπέτεια του με τα ναρκωτικά!

Για την περιπέτεια που είχε με τα ναρκωτικά μίλησε ο Βασίλης Ζούλιας στην εκπομπή “Αξίζει να το ζεις!” και στην Τατιάνα Στεφανίδου. Ο γνωστός σχεδιαστής αποκάλυψε πως είχε μπλέξει με τα ναρκωτικά και εξομολογήθηκε πως είχε πάει δυο φορές φυλακή και είχε πηδήξει από τον πρώτο όροφο των δικαστηρίων.

Ο Βασίλης Ζούλιας υπηρετεί πιστά την μόδα πάνω από 25 χρόνια… Οι δημιουργίες του θεωρούνται ξεχωριστές ενώ οι επιδείξεις μόδας για την παρουσίαση των ρούχων του γίνονται πάντα αντικείμενο συζήτησης .

Το άλμπουμ της ζωής του περιέχει πολλές και έντονες εμπειρίες με λάθη και πολλά πάθη που αργότερα έγιναν μαθήματα ζωής .

Η εξάρτηση από τα ναρκωτικά ,το αλκοολ , και τα χάπια ήταν το επτασφράγιστο μυστικό του . Παρά τον εθισμό του εκείνος με ένα δικό του και ίσως ανεξήγητο τρόπο έβρισκε τη δύναμη να ανταπεξέρχεται με επιτυχία και οι δουλειές του να θεωρούνται από τις καλύτερες στο χώρο της μόδας.

Ο Βασίλης Ζούλιας αρνείται πεισματικά ότι ο λαμπερός χώρος της μόδας μπορεί να ευθύνεται για τον εθισμό του από τις ναρκωτικές ουσίες.

Τα έχει δοκιμάσει όλα… Έχει γευτεί την επιτυχία ,το χειροκρότημα για τις δημιουργίες του, τη φήμη ,τα χρήματα …Ωστόσο στη ψυχή του πίσω από το χαμόγελο καθρεφτίζονταν η ευάλωτη και τρωτή πλευρά με τις αδυναμίες … Ένιωθε ένα τεράστιο συναισθηματικό κενό το οποίο κανείς και τίποτα δεν μπορούσε να καλύψει. Ένα συναισθηματικό αδιέξοδο που προσπαθούσε να το γεμίσει με την ψευδαίσθηση των ναρκωτικών και του αλκοολ.

Ο χωρισμός των γονιών του σημάδεψε την τρυφερή ηλικία των παιδικών του χρόνων. Μεγάλωσε χωρίς το πατρικό πρότυπο αφού η επαφή με τον πατέρα του δεν γινόταν τακτικά και δεν ήταν ουσιαστική. Η μητέρα του χρειάστηκε να δουλέψει σκληρά για να καταφέρει να τον μεγαλώσει προσπαθώντας να μην του λείψει τίποτα..

Στα μάτια του ο χώρος της μόδας ήταν το όνειρο που ήθελε να κυνηγήσει και να κάνει πραγματικότητα . Τελειώνει τη σχολη μόδας και από τα 15 του χρόνια ξεκινά να εργάζεται ως πωλητής σε καταστήματα ρούχων .

Εκείνη την περίοδο ξεκινά η επαφή του σταδιακά με τις ναρκωτικές ουσίες ,το αλκοολ ,τα χάπια .. Από τότε μπαίνει για τα καλά στο κόσμο των ψευδαισθήσεων και νιώθει καλά μόνο όταν βρίσκεται υπό την επήρεια …

Ένα γερό σοκ θα είναι για το γνωστο σχεδιαστή η σύλληψη του για κατοχή ναρκωτικών …

“Από τα 15 ξεκίνησα τα ναρκωτικά. Εκείνη την περίοδο ψαχνόμουν και ένιωθα άσχημα με τον εαυτό μου. Ένιωθα ένα κενό και τα ναρκωτικά μου αναπλήρωσαν τη μοναξιά”, ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως η μητέρα του ήταν πάντα στο πλευρό του, ενώ του έλειπε πολύ ο πατέρας του.
Όσον αφορά την απόφασή του να τα σταματήσει, ο ίδιος ανέφερε πως βρέθηκε σε μια ομάδα που τον βοήθησε να αποτοξινωθεί. “Την 28η Οκτωβρίου του 1992 πήγα σε ένα πρόγραμμα αυτοβοήθειας και από τότε είμαι καθαρός”, ανέφερε και συμπλήρωσε πως στη δουλειά προσπαθήσει να μην δώσει δικαιώματα.
Ωστόσο, ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι για πολλά χρόνια έπαιρνε ναρκωτικά για να είναι φυσιολογικός. ‘Έπαιρνα ναρκωτικά για να είμαι φυσιολογικός. Προσπαθούσα γύρω στα 10 χρόνια για να τα σταματήσω”, συμπλήρωσε.
Δες το βιντεο

Read More

And More