Site icon TLIFE

Η συγνώμη του Γιώργου Λιάγκα για τις αντιδράσεις που προκάλεσε, η παρουσίαση της σεξουαλικής παρενόχλησης στο ΑΠΘ Βίντεο

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε ο τρόπος που ο Γιώργος Λιάγκας αλλά και όλο το πάνελ της εκπομπής “Μεσημέρι” σχολίασαν την είδηση που μετέδωσε ο Φρίξος Δρακοντίδης στην εκπομπή και είχε να κάνει με την άσεμνη πράξη 20χρονου φοιτητή σε φοιτήρια στο χώρο της βιβλιοθήκης του Α.Π.Θ. Οι παρουσιαστές της εκπομπής ξεκίνησαν την ώρα της είδησης να γελάνε και να κάνουν περίεργα σχόλια για το θέμα της “σεξουαλικής εκτόνωσης” του φοιτητή μέσα στο πανεπιστήμιο, σχόλια, που προκάλεσαν αμέσως μετά, αντιδράσεις στο διαδίκτυο και τα social media, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ενοχλήθηκε και η διοίκηση του καναλιού, για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε στον αέρα ένα τόσο ευαίσθητο θεμα.

Δες το βίνετο με όσα έγιναν χθες

Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα: Ο σχολιασμός για την ασέλγεια του 20χρονου σε συμφοιτήτριά του

Σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας επανήλθε στο θέμα κάνοντας λόγο για μια βίαια και απολύτως καταδικαστέα από όλους. “Κάναμε ένα λάθος εμείς χθες, κάνοντας πλάκα. Επειδή στεναχωρήσαμε κάποιους να πούμε ότι δεν το θέλαμε” είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη που χθες ζήτησε συγνώμη και μέσα από το instagram είπε: “Θεωρώ ότι κάναμε λάθος και θα παρακαλούσα  το θέμα να λήξει εδώ. Εμείς οι γυναίκες έχουμε μια άλλη ευαισθησία την οποία θα μπορούσαμε να δείξουμε ίσως.

Δες το βίντεο

© 2024 tlife.gr